FREKANS ÇEVRE ÖLÇÜM MÜH.DAN.TAAH.İTH.İHR.TİC.LTD.STİ.

Branşlaşmış hizmet kapsamı ile 2009 yılından bu yana; gürültü, titreşim ve akustik konularında hizmet vermekte olan, Frekans çevre laboratuvarı, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen Çevre Analizleri Yeterlik Belgesini Y-34/181/2011 numarası ile almış ve ILAC (Uluslar arası Laboratuvar Akreditasyon İşbirliği)’in temsilcisi olan TURKAK tarafından TS ISO/EC 17025 laboratuvar kalite standartından AB-360T numarası ile akredite olmuştur.

Genç, dinamik ve uzman mühendis kadrosu ile her türlü gürültü ve akustik problemine yanıt veren Frekans, gürültü haritaları, modelleme, iç ortam ve çevresel gürültü haritaları, kişisel gürültü maruziyet ölçümleri, cihaz ve ekipman ses gücü seviyeleri tayini, konularında müşterilerinin taleplerini tarafsızlık ve bağımsızlık ilkeleri doğrultusunda karşılar.

Sanayi, Yerleşim alanları, Karayolu, Hava alanı ve Demiryolu gürültü haritaları konularında uzmanlaşan Frekans, profesyonel kadrosu ve güçlü teknik alt yapısı ile, müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini güvenilir, kalıcı, ve yenilikçi bir biçimde karşılayarak, sektörün lider oyuncularından biri olma hedefini sürdürmeye devam etmektedir.

Güncellenecek

  • Laboratuvar