FEBAS ÇEVRE LABORATUVARI ANALİZ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

2015 yılında ‘’Çevre Ölçüm ve Analiz’’ işlerinde faaliyet göstermek amacıyla yola çıkan FEBAS Çevre Laboratuvarı, Su Kalitesi, Hava Kalitesi ve Gürültü Kalitesi ölçümlerini ve/veya analizlerini yapma ve bu çerçevede rapor hazırlama yetkisine sahiptir.

Sürekli geliştirmeyi ve iyileştirmeyi amaçlayan FEBAS, çevrenin korunması, geliştirilmesi ve temizlenmesine ilişkin plan ve projeleri geliştiren, çevre ile ilgili araştırma, inceleme, kimyasal izleme, biyolojik izleme ve laboratuvar çalışmaları yapan bir bakış açısına sahiptir.

FEBAS, 2017 yılında Türkak Akreditasyon Kurumu tarafından akredite edilmiş ve T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından da belirtilen parametreler bazında yeterliliği verilmiştir. Çevre mevzuatı kapsamında ulusal ve uluslararası tüm kamu kurum ve kuruluşlar ile özel sektör firmalarının su, atıksu, deniz suyu (balık çiftlikleri), toprak , atık, arıtma çamuru, sediment analizleri ile çevresel gürültü ve imisyon ölçüm taleplerini; TS EN IEC/ISO 17025 (Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yeterliliği İçin Genel Şartlar) standardı ile T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Resmi Gazetede yayınlanan Çevre Ölçüm ve Analiz Laboratuvarları Yeterlik Yönetmeliği’nce değerlendirmektedir.

FEBAS Çevre Laboratuvarı olarak; dinamik kadromuzla; güvenilir, dürüst, tarafsızlık, gizlilik ve bağımsızlık ilkeleri ışığında siz değerli müşterilerimize, sürekli artan kalitede hizmet verme memnuniyeti içerisindeyiz. Saygılarımızla.

Güncellenecek

  • Laboratuvar
  • Emisyon Ölçüm ve İzin İşlemleri