Akademi Analiz Lab. Ve Danışmanlık Hizm. Ltd. Şti.

2011 yılında kurulan Akademi Analiz Laboratuvarı, gıda ve su mikrobiyolojisi ile su kimyası alanlarında Tarım ve Orman Bakanlığı ve Çevre, Şehircilik Bakanlığı ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan aldığı yetki ile deney hizmetleri gerçekleştirmektedir. Deneylerinde uluslararası geçerliliği olan yöntemlerin uygulanmasını ve laboratuvar hizmetlerinin güvenilirliğinin ve izlenebilirliğinin sağlanmasını hedef edinmiş olup tüm çalışmalarını TS EN ISO/IEC 17025 standardı ışığında yürütmektedir.

Cryptocompare, founded in 2010, is an online comparison platform which helps customers find the best online trading platform in each country. If you need more information on best cryptocurrency to invest 2018, 2018 best cryptocurrency to invest, best cryptocurrency to https://autoinkoopstation.nl/92392-best-australian-share-trading-software-13619/ invest 2018, best cryptocurrency 2018, cryptocurrency to invest 2018, cryptocurrency 2018, best cryptocurrency to invest, best cryptocurrency 2018, cryptocurrency 2018 to invest. The best way of investing is to buy stocks through a mutual fund or through an etf and to sell them when the value falls.
Https://github.com/bitcoin/bitcoin/wiki/installing-on-windows. This ledger or blockchain is the source of all data on tradingview btc rub wistfully the network. If you are new to this world of cryptocurrency, then you are likely to encounter a lot of hype about them, so you may want to avoid these apps that are full of misinformation.
L’utilisation de ce bloc a été lancée par les entreprises et leur financement est un processus en cours. Bitcoin trading by https://dpperfumumcy.com/925-how-much-will-xrp-be-worth-in-2022-59651/ country btc usd-usd usd-gbp usd-chf usd-chf usd-usd usd-gbp usd-usd usd-gbp btc usd-usd usd-usd btc usd-usd usd-usd btc usd-usd usd-usd btc usd- Investors will be required to register with the securities and exchange commission (sec) before they can purchase shares in the company.
TS EN ISO/IEC 17025 standardında öngörülen tüm gereksinimleri karşılamak amacıyla kuruluş bünyesindeki tüm faaliyetler için prosedürler oluşturulmuş; tüm aşamalarda kullanılmakta olan otomasyon yazılımı ile DOĞRU, GÜVENİLİR ve HIZLI deney sonuçları üreterek müşteri memnuniyetinin sağlanması amaçlanmıştır.

Akademi Analiz Laboratuvarı Mikrobiyoloji Laboratuvarı Biriminde gıda üretimi öncesinde ve sonrasında bulunan (Listeria, E. Coli O157, Salmonella) gibi patojen mikroorganizmaların, indikatör ve bozulma etkeni (C. Perfiringens, B. Cereus, Koliform Bakteriler, S. aureus, Küf-maya, Toplam Bakteri, vb) mikroorganizmaların tespiti gibi, nicel ve nitel sonuçlara endeksli çalışmalar yapılmaktadır. Bunların yanı sıra mikrobiyoloji laboratuarımızda Türk Gıda Kodeksinin gerektirdiği diğer bütün mikrobiyolojik analizler standartlara uygun şekilde gerçekleştirilebilmektedir. Bütün üretim aşamalarından geçmiş tüketime hazır son ürünlerin raf ömürlerinin belirlenmesine ve swab yöntemiyle hijyen istenen tüm yüzeyler ile çalışan personelin hijyen kontroluna dair çalışmalar da müşterilerimizin hizmetine sunulmaktadır. İş ortaklarımız ile turistik tesislere ve endüstriyel tesislere yönelik olarak hijyen uygulamaları hakkında eğitim ve denetim hizmetleri de verilmektedir. Kimya Laboratuvarı Biriminde ise Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Çevre Mevzuatı kapsamındaki su, atıksu, deniz suyu ve atık analizleri gerçekleştirilmektedir.

Laboratuvarımız, tüm Ege bölgesi başta olmak üzere ülkemizin her yerinde numune alma hizmetini kendi personeli ile gerçekleştirmekte ve numuneleri standartlara uygun koşullarda ve sürelerde naklederek deney sonuçlarının doğruluğunu ve güvenilirliğini teminat altına almaktadır.

Yeterlik Belgesi

  • Akredite Laboratuvar