Akustik Çevre Yönetimi Laboratuvar Mühendislik Hizmetleri İnşaat Makine Kimya Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.

Avrupa Birliği'ne yum süreci paralelinde Türkiye'de çevre bilinci giderek önem kazanmakta çevrenin korunması için kirletenlerin yükümlülükleri artmaktadır.

2009 yılında Akustik Çevre Yönetimi Laboratuvar Mühendislik Hizmetleri İnş. Makine Kimya San. ve Tic. Ltd. Sti. olarak kurulmuş olan şirketimiz bu yükümlülüklerinin yerine getirilmesi aşamasında birlikte çalışacağımız firmalara tüm bilgi ve birikimlerini kullanarak çözüm ortağı olmayı hedeflemektedir.

Eğitim ve gelişime açık, iyi mesleki ve teknik uygulamalar yapabilen personelle, müşteriye verilen hizmetin kalitesinin sürekliliğinin kalite kontrol süreçleri ile etinleştirilildiği bir laboratuvar olarak hizmet vermek amacımızdır.

Laboratuvar Birimizde Kalite politikamız, ulusal ve uluslararası standart ve yönetmeliklerine, müşteri isteklerine uygun hizmeti, bağımsızlık, tarafsızlık, gizlilik prensipleri doğrultusunda kaliteli ve ekonomik koşullarda, iyi mesleki uygulamalarla, profesyonel bir çalışma ile zamanında Akredite bir Laboratuvar olarak hizmet sunmaktır.

Güncellenecek

  • Laboratuvar