BOZYİĞİT ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ

2015 Yılında Konya’da Kurulan BOZYİĞİT ORTAK SAĞLIK ve Güvenlik Olarak Şirketinizin İş ve Sağlık Güvenliğini En İyi Şekilde Sağlamaktayız. 3 yıllık Tecrübeye Sahip Personelimizle Profesyonel Bir şekilde Sizlere Hizmet Vermekten Gurur Duyuyoruz. Çalışma Şeklimizle Fark Yaratıyoruz! Önce Sizi Dinliyor, İsteğiniz Doğrultusunda Şirketinizin İhtiyacı Olan Doğru Çözümü Uygun Maliyetle Sunuyoruz. İşçi'nizin Güvenliğinin Değerli Olduğunun Farkındayız ve Söz Verdiğimiz Zamanda Hizmetimizi Kusursuz Bir Şekilde Sizlere Sunuyoruz. İşçi Sayınız 1 / 100 Diye Ayırt Etmeden Güler Yüzle Hizmetimizi Sunuyoruz. Yaptığımız Hizmetin Arkasında Duruyor, Hizmet Sonrası Sorularınızı Yanıtlıyor, Gerektiğinde Müdahale Ederek Mağdur Olmanızı Önlüyor, Mutlu Müşteriler Yaratmak İçin Çalışıyoruz. Biliyoruz ki Başarı Yapılan Hizmet Sayısında Değil Hakkıyla Yapılan Hizmet Sonucu Memnun Müşterilerimizin Bizi Tavsiye Etmesidir.

Misyon
Sektördeki isim ve güvenilirliğine yakışır kalitede hizmetler sunarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarını zamanında karşılamak ilk önceliğimizdir. Şirketimiz; çalışanlarınızın iş güvenliğini sağlayarak, kamu sağlığına ve çevreye duyarlı bir şekilde ve modern teknoloji kullanımıyla geliştirip tamamladığı alt ve üst yapı hizmeti ile hep daha da büyümek ilkesini benimsemiştir.

Vizyon
3 yıllık tecrübesi ile uzmanlaştığı OSGB sektöründe imza attığı kaliteli ve güvenilir hizmetler ile ismini ve sektördeki yerini daima sağlamlaştırarak, yurt içinde kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör kuruluşlarına karşı taahhüt ettiği tüm bu hizmetleri başarıyla yürütmek ve güçlü yapısını koruyarak, OSGB sektöründe TÜRKİYE çapında bir marka haline gelmektir.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri