ADANA RİSK ANALİZİ KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ ORTAK SAĞLIK VE GÜVENLİK BİRİMİ EĞİTİM DANIŞMANLIK LABORATUVAR ÖLÇÜM ANALİZ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Adana Risk Ortak Sağlık Güvenlik Birimi öncelikli olarak Adana İlinde ve sınır illerde İş Sağlığı ve konusunda hizmet sunma amacıyla kurulmuş bir firmadır.

Firmanın kurucusu ve şu anda da Genel Müdürü olan Samet GÜLEÇ uzun yıllar tesis ve faaliyetlere Çevre – İş Sağlığı Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemleri konularında hizmet sunmuş biridir.

Adana Risk Ortak Sağlık Güvenlik Birimi ekip ruhuna önem veren İşyeri Hekimleri – İş Güvenliği Uzmanları ve D. Sağlık Personellerinin uyum içinde çalışması gerektiğini düşünen ve bu yönde hareket eden bir firmadır. Kurulduğu günden itibaren hem birçok İş Güvenliği Uzmanı yetiştirmiş ve saha çalışmalarına dâhil etmiş hem de birçok tecrübe sahibi İş Güvenliği Uzmanından bu yönde beslenerek firma olarak genel bir yeterliliğe ulaşmıştır.

Adana RİSK OSGB’nin amacı, iş sağlığı ve güvenliğini yasal bir zorunluluk olmanın yanı sıra bu konunun yaşam tarzı haline gelmesi ve ülkemizin bu konuda seviye atlamasına katkıda bulunmaktır. İş kazalarının mümkün olan en aza indirildiği, insan odaklı bir toplumun birer üyesi olmak Adana Risk OSGB ‘nin en önemli kuruluş amacıdır.

Ortak Sağlık Güvenlik Birimlerinin amacı İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetini tek bir kurum çatısı altında çözmektir. Adana Risk OSGB de tesis ve faaliyetlerin iş güvenliği uzmanı, işyeri hekimi ve sağlık personeli ihtiyaçlarını tek birimden çözmektedir.

Bu konuda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İş Sağlığı ve Güveliği Genel Müdürlüğü Yetkilendirme Daire Başkanlığı tarafından 507 No’lu “Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Yetki Belgesi” ile yetkilendirilmiş bir kurumdur.

Adana RİSK OSGB Adana, Mersin, Niğde, Kayseri, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Hatay illerinde hizmet verebilmektedir.

Yetki Belgesi

  • Danışmanlık Hizmetleri