İLKESEL ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ SAN.VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

İlkesel OSGB üst düzeyde bir iş sağlığı ve güvenliği hizmeti sunmak amacıyla 2012 yılında kurulmuştur. Kurulduğu yıldan günümüze kadar geçen süre içerisinde her zaman etkili bir düzeyde hizmet sunma hedefinde olan firmamız; alanında uzman olan personel yapısıyla her zaman uluslararası kalite standartlarına uygun bir şekilde hizmet sunmaktadır. İş sağlığı ve güvenliğinin ne kadar önemli olduğunun bilincinde olan firmamız, etkili bir iş sağlığı ve güvenliği hizmeti sunmak konusunda titiz bir çalışmaya imzasını atmaktadır. İş sağlığı ve güvenliğinin etkili bir düzeyde oluşturulması konusunda profesyonel çözümler ortaya koyabilen firmamız; her zaman fonksiyonel çözümlerin de merkezinde yer almaktadır.

İlkesel OSGB hemen her meslek alanında çalışanların çok daha etkili bir ortamda çalışmalarını mümkün kılmak için nitelikli bir performansı ortaya koymaktadır. Çalışma ortamın hem fiziksel hem de sosyal özelliklerini dikkate alarak, üst düzeyde bir çalışma ortamının oluşmasına katkı sunan firmamız; günümüz koşullarında her zaman ayrıcalıklı bir çalışmanın içerisinde yer almaktadır. Çalışanların çok daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda çalışmaları için gerekli tedbirlerin alınması konusunda üst düzeyde bir çalışmanın içerisinde yer alan firmamız; böylece üretimin çok daha etkili yapılmasına de destek olmaktadır. Özellikle iş ve işçinin birbiriyle uyumlu bir hale getirilmesi noktasında firmamız etkili bir çalışmanın içerisinde yer almaktadır.

İlkesel OSGB İstanbul’da kurulan ve bu şehirde etkili bir çalışma sürecinin içerisinde yer alan bir firma olarak nitelikli çalışmaların merkezinde yer almaktadır. İş güvenliği bilincinin yerleştirilmesi konusunda sorumluluk üstlenen firmamız, nitelikli bir iş hayatının devamlılığı konusunda da etkili bir çalışmaya imzasını atmaktadır. İş kazalarının önlenmesi noktasında üst düzeyde bir performans ortaya koyabilme kabiliyetine sahip olan firmamız, güvenli çalışma alanlarının oluşturulması konusunda ayrıcalıklı bir çalışmanın içerisinde yer almaktadır.

Güncellenecek

  • Danışmanlık