TRAKYA AKADEMİK ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ SANAYİ VE TİCAR ET LİMİTED ŞİRKETİ

Trakya Akademik  Ortak sağlık ve Güvenlik Birimi, Trakya’daki kuruluşların iş sağlığı ve güvenliği alanındaki ihtiyaçları konusunda tek elden çözüm ortağı olma misyonu ile Kurucusu Özber ÇETİN’ nin Trakya bölgesi içerisinde edindiği 15 yılı aşkın iş ve çalışma hayatı deneyimlerini işletmelerimizin hizmetine sunmak için kurulmuştur..

    Uzun yılar işletmelerde profesyonel yöneticilik yapan kurucumuz Özber ÇETİN  2000’ li yıllardan itibaren iş sağlığı ve güvenliği ile iş ve soysal güvenlik hukuku konularında edindiği bilgi birikim ve deneyimini Trakya Akademik OSGB’ye kazandırmıştır. Bu deneyim ve bilgi birikimi, Trakya Akademik OSGB’yi diğer OSGB’lerden farklılaştırmaktadır.
 Kurucumuz Özber ÇETİN’ nin yıllardır İnsan Kaynakları başta olmak üzere profesyonel yöneticilik yapması, sivil toplum kuruluşlarında kuruculuk, yöneticilik ve başkanlık yapması, beklentilerin önceden bilinmesi, sorunların daha çıkmadan kaynağında çözülmesini sağlamakta ve hizmet verdiğimiz işletmelerde bir adım önde olmamızı sağlamaktadır.

    Trakya Akademik Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi, uluslararası standartlarda hizmet sağlayarak, hizmet kalitesinden ödün vermeden ve sunduğu hizmeti sürekli geliştirme  hedefiyle yola çıkmıştır.

     Toplumumuzu yakından ilgilendiren çalışanların sağlığı ve güvenliği gibi hayati önem taşıyan oldukça önemli konularda hizmet sağlayıcı olarak yer alan Trakya Akademik  OSGB, teknolojik donanımı, yazılım alt yapısı, saha denetmenleri, takım liderleri ve tecrübeli ekibiyle işletmelerinize güvenli ve özenli çözümler üretmektedir.

     Trakya AKADEMİK OSGB’ nin yanında diğer grup şirketlerimiz ile  ile ilgili detaylı bilgilere web sitelerimiz aracılığı ile ulaşabilirs

Güncellenecek

  • Danışmanlık