TUĞRA İŞ S AĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ SAĞLIK EĞİTİM DA NIŞMANLIK TURİZM NAKLİYE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Tuğra ortak sağlık güvenlik birimi iş sağlığı ve iş güvenliği hizmetleri vermek amacıyla 12.12.2012 tarihinde kurulmuştur.

Uzman kadrosu ile doğru, eksiksiz, iş güvenliği kanunu ve uluslararası standartlara uygun hizmet vermektedir.Tuğra OSGB, sektöründe yer alan haberlerin doğruluğunu kanıtlar nitelikte iş yaşamını kolaylaştırıcı tedbirler alarak, işçilerin rahat bir şekilde çalışmaları için olanak sağlamaktadır.

İş Sağlığı ve İş Güvenliği danışma hattından konuya dönük tüm soru ve sorunlarınıza sağlam ve kalıcı çözümler getirmektedir. Tuğra OSGB faaliyetlerini sürdürürken, iş güvenliğinin ve sağlığının zorunluluktan ibaret olmadığını aksine sağlık için gereklilik olduğunu vurgulamaktadır.

Yeniliklere daima açık olan Tuğra OSGB, müşteri odaklı çalışmaları ile kalitesini ve işine verdiği önemi her geçen gün büyüyen müşteri portföyü ve çalışan sayısıyla kanıtlamış bulunmaktadır.

Yılda ortalama 800 risk analizi, 800 acil eylem planı, 6000 sağlık raporu ve 28000 saat saha çalışması gerçekleştirmekteyiz. Sizler adına İş Sağlığı ve İş Güvenliği alanına dair herşeyi takip etmek ve çözüm ortaklarımızı değişiklere hazırlamak adına hep yanınızdayız.

Siz rahat rahat çalışın diye…

Güncellenecek

  • Danışmanlık