BOSTANLI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVEN.HİZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

İş Sağlığı ve Güvenliği hizmeti veren bir firma olarak bütün çalışmalarımızı mevzuatlara birebir uygun gerçekleştirmek,

Hizmet süresi boyunca ve sonrasında uzman personelimiz her zaman teknolojik ve profosyonel  hizmet anlayışı ile çalışmak,

Entegre yönetim sistemi performansını gözden geçirerek düzeltici,önleyici ve iyileştirici faaliyetleri gerçekleştirmek,

Müşteri memnuniyetini yasal şartlar çerçevesinde karşılayan,kalite standartlarına ulaşarak müşteri memnuniyetini sağlamak.

2015 yılından günümüze, inşaat, turizm ve ağır sanayi işletmelerine, iş güvenliği alanında danışmanlık yapan biz, Bostanlı Ortak Sağlık Güvenlik Birimi (OSGB) olarak 2015 yılında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi olarak yetkilendirildik. Alanlarında uzman A, B ve C Sınıfı İş Güvenliği sertifikasına sahip mühendis ve teknik ekibimiz, iş sağlığını emanet ettiğimiz uzman hekimlerimiz ve sağlık personellerimiz ile genç, dinamik ve tecrübeli büyük bir aileyiz. Amacımız,  hizmet sunduğumuz işyerlerinde iş sağlığı ve güvenliği kültürünü geliştirmek, gerek saha uygulamaları gerekse yasal mevzuat kapsamında, işletmelerde gerçek, ölçülebilir tespitleri ortaya koyarak, iş kazalarının ve meslek hastalıklarının önüne geçilmesini sağlamaktır.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri