TURUNCU İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ

Turuncu OSGB, İş Sağlığı ve İş Güvenliği Hizmetleri alanında yaklaşık 20 yıllık deneyime sahip bir ekip tarafından kurulmuştur. Başta İstanbul ve komşu iller olmak üzere sektörünün lider şirketlerine hizmet vermektedir.

Türkiye’nin, sektörlerinde öncü kuruluşları ile %100 müşteri memnuniyeti hedefiyle uzun yıllardır birlikte çalışmaktayız. İş Sağlığı ve Güvenliği alanında deneyimli ve seçkin bir ekiple müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Temel prensibimiz; kurumunuzda fark yaratıp, değer kazandıracak hizmetlerimizin mümkün olan en optimum fiyat politikası ile sizlere sunulabilmesidir.

Müşterilerimize sunduğumuz önemli bir hizmetimiz de; İnternetin olduğu her yerden ulaşabileceğiniz elektronik yazılım tabanlı, `Otomatik Kayıt ve Yedekleme Sistemi` hizmetimiz olan TURUNCU OSGB İSG TAKİP SİSTEMİdir. Bu sistem sayesinde kurumunuza sunacağımız tüm İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetlerini elektronik tabanlı olarak izleyebilecek, denetleyebilecek ve arşivleyebileceksiniz.

Ayrıca tek bir tıkla; Risk Analizi bilgilerinizi, Acil Durum Eylem Planlarınızı, tüm çalışanlarınızın Sağlık Raporlarını, Sağlık Taramalarını, Temel İş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimlerini, Özel Mesleki Eğitimlerini, ve daha bir çok bilgiye kolayca ulaşabileceksiniz. İş Güvenliği Uzmanlarımızın ve İşyeri Hekimlerimizin günlük çalışma not ve tavsiyelerini de bu platformdan takip edebileceksiniz.

Güncellenecek

  • Danışmanlık