BODRUM TIP EYLÜL ORTAK SAĞLIK VE GÜVENLİK BİRİMİ TURİZM İNŞAA

Bodrum TIP Laboratuvar Hizmetleri ve Bodrum TIP Ortak Sağlık Güvenlik Birimi olarak;

T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının 2833 ve 3187 numaralı OSGB Yetki Belgeleri ve T.C. Sağlık Bakanlığının 7/325 numaralı Laboratuvar Yetki Belgesi ile çalışmalarımızı Bodrum merkezli olmak üzere, Muğla ve komşu illerde sürdürmekte, tüm çalışanlarımızın katılımıyla, mikrobiyoloji, iş sağlığı ve güvenliği sektöründe fark yaratan, örnek bir kuruluş olmak için var gücümüzle çalışmaktayız.

Bodrum sınırları içerisinde T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş ilk mikrobiyoloji laboratuvarı olan Bodrum TIP Laboratuvar Hizmetleri, 30 seneyi aşan bilgi birikimi ve tecrübesi ile birlikte teknolojisini sürekli geliştirme düşüncesinde olup mikrobiyoloji tetkikleri konusunda hızlı ve güvenilir sonuç vermeyi prensip edinmekteyiz.

Firmamız bünyesinde istihdam edilen alanında uzman çalışanlarımız ve sunabildiğimiz hizmetler haricinde, çözüm ortaklarımız ve bağlantılarımız ile sizlerin arasında köprü oluşturarak, doğabilecek ihtiyaçlarınıza en kısa sürede, tek elden cevap verebilmekteyiz.

Öncelikli amacımız hizmet verdiğimiz işletme, konaklama tesisi ve projelerde maksimum memnuniyeti yakalamak olup, bünyemizde istihdam edilen hekimlerimiz, uzmanlarımız, hemşirelerimiz, tıbbi teknikerlerimiz ve destek personelimiz ile birlikte çalışanlarımızın, hizmet alan firmalarımızın, bireysel müşterilerimizin, çözüm ortaklarımızın ve tedarikçilerimizin iş sağlığı ve güvenliği uygulamalarını iyileştirmeyi, hastalarımıza ve ailelerine üst düzey, kaliteli, etkin ve güvenilir sağlık hizmeti sunarak sağlık ve iş güvenliği hizmetlerinin geleceğine öncülük etmeyi hedeflemekteyiz.

Vermiş olduğumuz hizmetler sırasında yol gösterici kurum kriterimiz, insanlara güvenli ve uygun fiyatlı sağlık ve güvenlik hizmetini sunmak için uzmanlığımızı paylaşmak ve çalışma hayatımız boyunca bu doğrultuda ilerlemektir. Tıp etiği kural ve ilkelerinden, çalışan ve hasta haklarından taviz vermeden, kurum içi değerlerimize, çalışanlarımıza, tıbbi teknolojilerimize, tesislerimize vb. yapacağımız yatırımlar, önümüzdeki çalışma hayatı boyunca misyonumuz olacaktır.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri