ULUKAN İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ

ULUKAN OSGB, 2014 yılında kurulduğu ilk günden beri, İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu´na tam uygun, sunduğu profesyonel çözümleri ile iş dünyamızda yerini hızla almıştır. Tecrübeli kadrosu, tüm faaliyet alanlarında reel yaklaşımlar sunmakta ve çalıştığı iş yerlerinin yasal yükümlülüklerden doğan sorumluluğunu tam anlamıyla üstlenmektedir.
ULUKAN OSGB´den hizmet almanın en büyük avantajı sorumluluğun da kısmen azalacak olmasıdır. 2018 yılında hizmet standartlarımız gereği bünyemize kattığımız ‘mobil sağlık tarama’ aracı ile müşterilerimize üretim ve iş gücü kaybı olmadan yerinde sağlık hizmeti vermekteyiz.
Deneyimli ve uzman kadrosu ile iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri, risk analizleri, ortam ölçümleri, periyodik kontrol ve sağlık muayeneleri, A,B ve C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı tedariği, deneyimli Mühendisler, mevcut durumları " yerinde risk analizleri " ve durum değerlendirmesi yaparak tespit etmekte ve en gerçekçi önlemleri sunmakta ve uygulamaktadır. Geniş bir yelpazede faaliyetlerini sürdürmektedir.
Ulukan OSGB, iş sağlığı ve güvenliği alanında sürdürülebilir çözümler üretmekte ve her geçen gün artan güçlü referansları ile sektörün öncü firması olarak yerini korumaktadır.
Çalışan sağlığı ve meslek hastalıklarını önleme konularında deneyim sahibi İşyeri Hekimlerimiz ve sağlık personellerimiz en önemli güvenceniz olacaktır.

Güncellenecek

  • Danışmanlık