BİRLEŞİM ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ TİCARET ŞİRKETİ

BİRLEŞİM OSGB; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB) tarafından  yetkilendirilmiş  Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi (OSGB) olarak; 6331 sayılı İş Sağlığı ve İş Güvenliği yasası kapsamında firmalara hizmet vermek amacı ile 2014 yılında kurulmuştur.

Firmalarımıza, İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında her biri kendi konusunda uzman profesyonel iş güvenliği uzmanları, işyeri hekimleri ve sağlık personelleriyle risklerin değerlendirilmesi, risklerin kontrol altına alınması, tehlikelerin tanımlanması ve tehlikelerin ortadan kaldırılması gibi çalışmaları yapmak amacıyla hizmet vermekteyiz.

BİRLEŞİM OSGB; iş güvenliği uzmanları ve işyeri hekimleri “İş sağlığı ve güvenliği” mevzuatına uyulması gereken bir mecburiyetten ziyade, çalışanların güvenliğini ve sağlığını destekleyen, verimi ve kaliteyi artıran bir araç olarak görmesi gerektiğine inanmakta ve hizmetlerini bu bilincin verdiği sorumluluk anlayışı ile yapmaktadırlar.

BİRLEŞİM OSGB olarak kalite Politikamız; Tüm çalışanların katılımı ile Yürürlükteki Kanun ve Yönetmelik şartlarını yerine getirerek Müşteri memnuniyeti ve sürekli iyileşme sağlayarak sektörde hep bir adım önde olmak temel prensibimizdir.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri