BİRİZ ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Müşteri Odaklı Yaklaşımı
Biriz OSGB , hizmet talebinde bulunan her müşterisinin; ihtiyaçlarını ve hassasiyetlerini detaylı bir şekilde analiz ederek; müşteriye özel iş sağlığı ve güvenliği çözümleri sunar.

Güvenilirlik
Biriz OSGB, sektör tecrübesini, kendi ekibinin genç ve yenilikçi ruhu ile birleştiren; kendisine duyduğu güveni, sunduğu kaliteli ve üstün hizmet ile müşterisine yansıtan güçlü bir kurumdur.

Uzman Kadro
Tüm çalışanlarımız, OSGB Hizmetlerinin görev ve sorumluluklarını bilen profesyonellerden oluşmaktadır. Müşteri beklentileri ve hizmet standartları konusunda OSGB sektörünün en donanımlı uzmanlarıdır.

BİRİZ Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi: İş Sağlığı ve Güvenliği Kültürünü, toplum ve iş hayatına benimsetmeyi, gelecekte hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline getirmeyi ve bu kültürü sürdürülebilir kılmayı ilke edinmiş, İş Güvenliği Uzmanları, İşyeri Hekimleri, Diğer sağlık personeli, ve Profesyonel operasyon ekibiyle kurumlara en hızlı ve en kaliteli hizmet vermeyi, kurumların çözüm ortağı olmayı, İş Sağlığı ve Güvenliği ihtiyaçlarını tek elden çözmeyi misyon edinmiş, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen yetki çerçevesinde faaliyet gösteren bir Ortak Sağlık Güvenlik Birimidir.

Amacımız; 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile mevzuatın gerektirdiği fiziki ve tıbbi donanıma sahip olan Biriz OSGB; tehlike sınıfı ve çalışan sayısı göz önünde bulundurularak alınması zorunlu kılınan İş Güvenliği Uzmanlığı, İşyeri Hekimliği ve Diğer Sağlık Personel hizmetlerini kurumlara sağlayarak işyerlerinde iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması ile mevcut sağlık ve güvenlik şartlarının iyileştirilmesi ve her alanda yenilikçi, araştırmacı ve teknolojik gelişmelere uyum sağlamaya yönelik yönetim politikası ile hareket etmektir.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri