BİRİM ORTAK SAĞLIK GÜV. BİRİMİ EĞT. HİZ. VE DAN. TİC. LTD. Ş Tİ.

Birim Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi sektörel gelişimin tüm aşamalarını başarı ile tamamlamış ; bugün sektörde deneyimleri ile lider koltuğuna oturmuş birkaç kuruluştan birisidir.
Birim Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi sektörel deneyimlerini akademik süzgeçten geçirip sahada kullanabilen, işyeri hekimi ,iş güvenliği uzmanı ve yardımcı sağlık personelinin bir arada tam uyum ile çalışabilmesine özen gösteren, yasal mevzuatın yüklediği sorumlulukları eksiksiz yerine getiren misyonu ile her geçen gün hizmet ağını genişletmektedir.
İşyeri ortamında tehlikeleri eksiksiz tespit etmeyi hedefleyen kuruluşumuz işyerinin faaliyet konusuna uygun iş güvenliği uzmanı ile işbirliği yapmaktadır.
İş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimimizle işyerinde tehlikelerin oluşturabileceği riskleri hesaplayan ; kişisel maruziyet ölçümleri, ortam ölçümleri, makina ve ekipmanların periyodik mauyeneleri gibi objektif ölçümleri de kullanarak yasal mevzuat doğrultusunda ve işyeri fiziki koşullarını da gözeterek çözüm önerilerini sunmayı işimizin omurgası olarak kabul etmektedir.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri