ÖZEL GÜVEN İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİM HİZMETLERİ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ

Yöneticileri, işyeri hekimi ve iş güvenliği uzmanlarından oluşan profesyonel kadrosuyla iş sağlığı ve güvenliği alanında kalıcı olmayı ve sektörde fark yaratmayı hedeflemiştir.

Kuruluşumuz kurulduğundan bu yana sektörün önde gelen firmalarına iş sağlığı ve güvenliği hizmeti vermektedir ve sektörde tecrübe kazanmış işyeri hekimleri ve A,B,C sınıfı iş güvenliği uzmanları ve diğer sağlık personellerinden oluşan güçlü kadrosu ile kurumsal firmaların çözüm ortağı olmaktadır.

Amacımız, her bir çalışanın işini yaparken en sağlıklı koşullarda çalışması ve güvende olmasıdır. Her meslek, ülke ekonomisine önemli bir katkıda bulunurken bu işlerin insana yakışan en iyi koşullarda yapılmasını sağlamak, çalışanların kısa ve uzun vadede, işten kaynaklanan sağlık sorunları yaşamasını önlemek gibi, yaşama dokunan, hata affetmeyen bir iş yaptığımızın bilinciyle çalışıyoruz.

Çerçevesi kanunlarla belirlenmiş bir iş yaparken sunduğumuz bilgi, tecrübe ve özen şirketimizin ismini kendi alanının en iyilerinden biri yapmaktadır.

Güncellenecek

  • Danışmanlık