ATAHAN OSGB İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

AHISKALI Yapı Denetim, REYHANLI Yapı Denetim ve BÜYÜKHAN İnşaat Şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda ATAHAN OSGB’nin Genel Müdürü Fuat AHISKALI ile Kuzeni Aynı zamanda ATAHAN OSGB’nin Kurucu/Sorumlu Müdürü Ekrem KAŞIKÇI,
Sektörde edinmiş oldukları bilgi ve tecrübelerini İş Sağlığı ve Güvenliğine kazandırmak adına Trakya bölgesinin ihtiyacı olan İş Sağlığı ve Güvenliğine daha farklı profesyonel bir bakış açısı kazandırmak, sektöre katkıda bulunmak adına Aile Şirketi olan Atahan OSGB İş Sağlığı ve Güvenliği Ticaret Limited şirketini kurmaya karar verdiler.

Kurucu/Sorumlu Müdürümüz olan Ekrem KAŞIKÇI Marmara Universitesinden mezun olduktan sonra İş hayatına Entegre Tekstil İşletmelerinde Yönetici olarak çalışmaya başladı ve uzun yıllarda devam etti. Sektörde edinmiş olduğu bilgi birikimini Profesyonel bir yaklaşım olan “İş Güvenliği Ekip işidir” sloganından yola çıkarak farklı bir bakış açısı getirme konusunda pek çok başarılı çalışmalar yapmıştır. İşletmecilik Zamanında Sorumluluğundaki her bir çalışma arkadaşının maruz kalacağı tehlikeleri proaktif yaklaşımla öncesinde kontrol altına alarak personelin kendilerini güvende hissetmelerini sağlamıştır. İş Sağlığı ve Güvenliğine daha fazla nasıl katkıda bulunabilirim düşüncesiyle 2013 yılında İş Güvenliği Uzmanı olmaya karar vermiş ve 2014 Yılı Ocak ayı itibariyle Tekstili Sektöründen uzaklaşmadan İş Güvenliği Uzmanı olarak devam etmeye karar verdi

2014 yılı başlarından itibaren Ortak Sağlık ve Güvenlik Biriminde hem iş Güvenliği uzmanı hem de Sorumlu müdür olarak çalışmaya başladı. Bu süreçte bilgi ve tecrübelerini Meslektaşları olan iş güvenliği uzmanı çalışma arkadaşlarının da yetişmesinde kullanarak onların gelişmesine katkı sağladı, Sahalarda aktif olarak İş Güvenliği Uzmanlığının yanı sıra Firmaların zorunlu ihtiyacı olan Yangın Eğitimi ve tatbikatları yaptı, Tekstil Sektörüne kalifiyeli eleman yetişmesi için Mesleki Eğitimler verdi, Mesleki Yeterlilik Kurumu kapsamında zorunlu meslek gruplarından olan Tekstil modülünde birçok alanda uygulamalı ve teorik sınavlar yaparak personelin mesleki yeterlilik belgesine sahip olmasında rol aldı, Çalışanların patlayıcı ortamların tehlikelerinden korunması hakkındaki yönetmelik kapmasında zorunlu olan Patlamadan korunma dökümanı hazırlayarak çalışanların daha güvenli ve sağlıklı ortamda çalışmalarına katkı sağladı. İnşaatlar başta olmak üzere birçok sektörde Çalışanlara yönelik güvenli ve sağlıklı çalışma yöntemlerini konu alan teorik ve uygulamalı olarak Yüksekte Çalışma Eğitimleri verdi.

2021 Yılında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından 2535 Belge No’lu Yetkiyle Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde ATAHAN OSGB ismiyle bünyesinde değişik alanlarda tecrübe sahibi Profesyonel kadrosuyla hizmet vermeye başladı.

6331 İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu esası alınarak yapılan tim çalışmalar Atahan OSGB tarafından başarılı şekilde sürdürülmektedir.
İş Sağlığı ve Güvenliği Sektöründe Uzman Kadrosu ile liderliğini koruyan, başarılı işlere imza atan; çeşitli sektörlere örnek olan çalışmaları ile güvenli bir iş ortamı sağlayan ATAHAN OSGB, oldukça modern ve Kurumsal olmasıyla tanınmaktadır.
Teknolojik projeleri ve uygulamaları ile firmaların ihtiyacı olan İş Güvenliği Uzmanlarını, İşyeri Hekimlerini ve İşyeri hemşirelerini ortak güvenlik önlemi sürdürdüğü iş yerlerinde bulunmalarını sağlayarak, doğru ve koruyucu alanlara dikkat çekmektedir. Risk analiz raporları, uygulamaları, profesyonel ekibi ile Atahan OSGB; hem firmanın koruyucusu, hem de çalışan koşullarının düzenleyici olarak sektörlerin gelişimine katkıda bulunmaktadır

Güncellenecek

  • Danışmanlık