BEREKET ORTAK SAĞLIK VE GÜVENLİK BİRİMİ SANAYİ VE TİCARET Lİ MİTED ŞİRKETİ

BEREKET OSGB ,Sektöründe uzmanlaşmış ekibi ile sektörün ihtiyaçlarına göre gelişim çözümleri tasarlıyor. Müşteri odaklı yaklaşımı ve sektöründeki tecrübesinden aldığı güçle, hizmetleriyle de farkını ortaya koyuyor.

BEREKET OSGB ; İş Sağlığı ve Güvenliği, Yönetim Sistemleri, Risk Yönetimi ve Eğitim ve Sağlık konularındaki benzersiz deneyimi, tüm sektörler ve iş kolları arasında kazanılmış kapsamlı tecrübesi ve yetenekleriyle ‘’Global tecrübede yerel bir uzmandır’’İşletmenizin ölçeği ne olursa olsun farklı, davranış odaklı ve maliyetlerinizi göz önüne alan, size özel çözümler sunmaktadır.

Tecrübemiz Firmaların iş sağlığı ve güvenliği yönünden ihtiyaçlarını giderirken hangi hassasiyetlerinin olduğunu, beklentilerinin neler olduğunu iyi analiz eder ve çözüme kavuşturur. Bu çözüme " çalışanlarımızın uzun yıllara dayalı tecrübe ve birikimlerini işlerine katmaları" ile mümkün olmaktadır.

Doğru stratejiler ve sistemli çalışmalar, sunum taktikleri ile hedef kitleye, optimum bütçe ile ve bu yatırımın karşılığını verebilme telaşı aktivitelerini mükemmel kılmaya çalışmaktadı

Yetki Belgesi

  • Danışmanlık Hizmetleri