YENİ METROPOL İŞ GÜVENLİĞİ ÇEVRE EĞİTİMVE DAN.TİC.LTD.ŞTİ.

Yeni Metropol İş Güvenliği Çevre Eğitim ve Danışmanlık Tic. Ltd. Şti. Yıldız Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Mezunları tarafından 2011 Yılında İş Sağlığı ve Güvenliği alanında danışmanlık hizmetleri vermek üzere kurulmuş olup, konusunda uzman ve genç girişimcilerden oluşmaktadır.

Ekibimiz kuruluşundan bugüne başta plastik, metal, inşaat, tekstil sektörleri olmak üzere birçok farklı sektörde iş güvenliği uzmanlığı ve danışmanlık hizmeti vermeye devam etmektedir.

Yeni Metropol ailesine sırasıyla 2013 yılında İş Güvenliği Uzmanı Eğitimi Kurumu, 2014 yılında ise İlk Yardım Merkezi eklenmiştir.

"Hiçbir şey can güvenliğinden daha önemli değildir" kültürünü yaydığımız firmalarımızın referanslarından aldığımız güç ile ekibimiz gün geçtikçe büyümekte ve oturmuş altyapımız sayesinde hizmet verdiğimiz firmalarımızın uzun yıllar vazgeçilmezi olmayı taahhüt etmekteyiz.

İş Sağlığı ve Güvenliği alanında aklınıza takılan her türlü sorunuzu, konusunda deneyimli ekibimizle cevaplamaya hazırız. Çünkü rehberlik ve danışmanlıkta bilgi ve tecrübenin birleştiği tek adres olmayı hedefliyoruz.

 

Güncellenecek

  • Danışmanlık