BAŞARI İŞ SAĞ.VE GÜVEN.HİZ.TİC.LTD.ŞTİ.

2002 yılından beri faaliyette olan ve kendi alanlarında lider kuruluşlar arasında yer alan “TRB Uluslar Arası Belgelendirme” ve “ÇED Çevre Denetim Hizmetleri” birçok farklı sektördeki tecrübelerini ve güçlerini birleştirerek, 2013 yılında BAŞARI İş Güvenliği Hizmetleri adı altında yeni bir oluşuma imza attılar. 30 Mayıs 2013 tarihinde BAŞARI İş Güvenliği Hizmetleri Çalışma ve Sosyal Güvenli Bakanlığından yetki onayını alarak, yetkilendirilmiş Ortak Sağlık Güvenlik Birimleri (OSGB) arasındaki yerini almıştır.

BAŞARI İş Güvenliği Hizmetleri’nin kurulduğu günden beri tek amacı, İş Sağlığı ve Güvenliğini yasal bir zorunluluk olmaktan çıkartıp bir yaşam tarzı haline getirmek ve çalıştığı firmalarla çözüm ortağı olabilmektir. İş kazalarının minimize edildiği, insan odaklı toplumun birer üyesi olmak BAŞARI İş Güvenliği Hizmetleri ailesinin en büyük hedefidir.

BAŞARI İş Güvenliği Hizmetleri şu ana kadar 350’ den fazla şirkete ve yaklaşık olarak 2.500 çalışana 25 kişilik kadrosuyla İş Sağlığı ve Güvenliği alanında hizmet vermiştir. Bu sayı her geçen gün hızla artmakta olup, bu hızlı artışın ana nedeni olarak mutlu müşteri referanslarımızdır. Çözüm ortağı olduğumuz şirketlerin çalışmalarımızı takdir ederek, bizi başka şirketlere önermeleri en büyük gurur kaynağımızdır.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri