VEKONTEK SAĞLIK ANONİM ŞİRKETİ

2007 yılında kurulan firmamız,  kurulduğu günden bu yana bütün Kamu İdarelerine hizmet verecek alt yapısını oluşturup Türkiye’ nin hemen her ilinde hizmet vermeye devam etmektedir.

Araç Kiralama,  Çöp Toplama ve Kent Temizliği, Binaların Genel Temizliği, Çamaşır Yıkama Hizmetleri, Çevre Temizliği, Tıbbi Atık Toplama Hizmeti, Personel Temin Hizmetleri, Şehir İlaçlama Hizmetleri, Akaryakıt, İnşaat,

Alanlarında faaliyet göstermiş olup, Park, Bahçe ,Yeşil Alan Bakımı ve Temizliği,Vasıflı ve vasıfsız personel çalıştırılan diğer muhtelif işler hizmet verdiğimiz alanlar arasındadır.Türkiye’ nin pek çok ilinde çeşitli projeler kapsamında verdiğimiz hizmetlerle şu an 10.000 kişinin üzerinde vasıflı ve vasıfsız personel çalıştırmaktayız. Personel çalıştırmanın yanı sıra büyük bir araç ve makine parkuru gerektiren Çöp Toplama ve Kent Temizliği işleri de Firmamız tarafından başarı ile gerçekleştirilmektedir.

Firmamız özellikle Kamu İdarelerinin; Araç Kiralama, Bina ve Çevre Temizliği, Çöp Toplama ve Kent Temizliği, Vasıflı ve Vasıfsız personel istihdamı sağlanan muhtelif işlerdeki hizmetleriyle öne çıkan bir özelliğe sahiptir. Şirketimizin temel felsefesi Kamu Hizmeti odaklı çalışmaktır. Hizmet sektörü alanında dünya standartlarında yapılanan firmamız kurumsallaşıp büyüme ve bu neticede hizmet verme gayretindedir.

Güncellenecek

  • Danışmanlık