TEPE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ

Sürekli değişen ve gelişen ekonomilerde işletmeler, ürettiği mal ve/veya hizmetin tüketiciler tarafından sürekli olarak talep edilmesini ve rakipleri karşısında üstün durumda olmayı isterler. İşletmelerin rekabet avantajı sağlamaları, doğru ve kaliteli hizmeti zorunlu hale getirmiştir.

Bu çerçevede Bilkent Holding bünyesinde 2013 yılı içerisinde kurulan Tepe İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri A.Ş., hizmetlerini üstlendiği firmalarda, mevzuat gerekliliklerini yerine getirerek müşteri memnuniyetinin arttırılması ve kaliteli hizmetin sürekliliğinin sağlanmasını çalışmalarının esası olarak görmekte ve bu özelliği ile bir holding bünyesinde kurulan ilk Ortak Sağlık ve Güvenlik birimi olma özelliği taşımaktadır.

Merkezi Ankara’da bulunan Tepe İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri A.Ş., kısa sürede 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında Kocaeli/Gebze şubesini hayata geçirmiş ve daha sonra Adana, Manisa, Antalya ve Tekirdağ şubelerini faaliyete geçirerek hızlı bir büyüme kaydetmiştir. Bu kapsamda Tepe OSGB; Ankara, Bolu, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray, Konya, Eskişehir, Kocaeli/Gebze, İstanbul, Bursa, Yalova, Sakarya, Tekirdağ, Kırklareli, Edirne, Çanakkale, Manisa, İzmir, Balıkesir, Kütahya, Uşak, Denizli, Aydın, Adana, Mersin, Niğde, Kayseri, Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay, Antalya, Muğla, Burdur, Isparta, Karaman illerine hizmet verebilmektedir.

Yetki Belgesi

  • Danışmanlık