ÜSTADLAR EĞİTİM DANIŞMANLIK MÜHENDİSLİK TEKNİK HİZMETLER SAN AYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Nasıl ki evrendeki varlıkların en değerlisi insandır; insan için yapılacak hizmetlerin en değerlisi de, onun maddi ve manevi hayatını tehlikeye atan unsurların ortadan kaldırılmasıdır.

Uzun-kısa her hayatın sağlık ve güvenlik içerisinde yaşanmaya değdiğine ve iş güvenliğinin çalışanlar bakımından bir “insan hakkı” olduğuna inanan kuruluşumuz, çalışan insanımızın daha sağlıklı ve daha erdemli bir hayatı hak ettiği görüşündedir.

Sanayileşen toplumlarda, teknolojinin hızlı gelişim ve değişimine paralel olarak iş sağlığı ve güvenliği konusuna gerekli önemin verilmemesinin, gelişen teknolojinin insan aleyhine sonuçlar doğurmasını kaçınılmaz kıldığı da bilinmektedir.
Ruhsal ve fiziksel yapısıyla bir bütün olan insanın, çalışma hayatı içerisinde bu bütünlüğü korunarak ve geliştirilerek sosyal hayata dahil edilmesi ise, toplumsal hayatın gereklerindendir. Bunun için de, her kademedeki çalışanın, teknolojik gelişmelere paralel biçimde iş güvenliği sağlanmış ortamlarda huzur ve güven içinde çalıştırılabilmesi adına, uzman kişi ve kuruluşlarca desteklenmesi gerektiği yadsınamaz. İşte bu noktada, işyerlerinde iş güvenliğinin sağlanması çalışmalarında görev ve sorumluluk üstlenecek kişilere, nitelikli bir eğitimle geliştirilerek gerçek manada “uzman” sıfatı kazandırılmış olması hayati derecede önem arz etmektedir.

Eğitim ve danışmanlık alanında hizmet vermek amacıyla kurulan şirketimiz, çalışan insanımızın maddi ve manevi hayatını korumak için, bilimsel yaklaşımlara dayalı nitelikli eğitim ve danışmanlık hizmetinin kutsallığına inanarak yola çıkmıştır. Ayrıcalıklı özelliğimiz olarak ifade etmek isteriz ki, şirketimizin bütün ortakları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (İş Güvenliği) Baş İş Müfettişi olarak uzun yıllar boyunca başarıyla görev yapıp emekli olan kişilerdir. Bizler, teorik ve pratik alt yapılarıyla bu sahadaki en yeterli ve yetkin meslek erbabı kişilerin oluşturacağı bir kuruluşun eğitim ve danışmanlık camiasına kazandıracağı yüksek ivme ve kalitenin bilincinde olarak, Üstadlar Eğitim ve Danışmanlık kuruluşunu ortaya çıkarmanın haklı gururu içerisindeyiz.

Teknolojik gelişmeleri ulusal düzeydeki bütün sektörlerde yakından takip ederek uzun yıllar “İş Sağlığı ve Güvenliği” konusunda meslek icra etmiş kişilerce oluşturulan bu güzide kuruluşumuz, ticari kaygılardan uzak ve rekabete çok önde başlamış olmanın rahatlığı içerisinde ve fakat meslek erbabı olmanın sosyal ve vicdani sorumluluğu içerisinde hizmet etmeyi görev ve gaye edinmiştir.

Ekip ruhunun sinerjisine inanan ve iş güvenliği alanındaki eğitimin sadece teorik olarak verilmesinin yeterli olmayacağının bilincinde olan kuruluşumuz, dışarıdan hiçbir eğitici almadan, tamamen “İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitici Belgesi” ve “A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Belgesi” sahibi olan ortaklarıyla, hem teorik yaklaşımlarla, hem işyeri denetimlerine dayalı pratik yaklaşımlarla, hem de iş kazaları incelemelerinin kazandırdığı özel yaklaşımlar ve özgün hizmet anlayışıyla, global teknolojik gelişmeleri takip ederek ve global yaklaşımlara katkıda bulunarak, uygun çözüm odaklı, proaktif ve yüksek kaliteli eğitim ve danışmanlık hizmeti vermeyi hedeflemektedir.

Güncellenecek

  • Danışmanlık