AYTEK ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ

Kayseri'de 2013 yılı itibari ile İşyeri Hekimliği-Hemşireliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı alanlarında hizmet vermeye başlayan, hızlı  büyüyen bir portföy ve personel yapısına sahip olan firmamız, halen 300'ü aşkın şirkete İş Sağlığı ve Güvenliği alanında hizmet vermektedir. "Önce insan" anlayışını ilke edinen AYTEK OSGB, deneyimli ve uzman kadrosu ile her geçen gün daha da büyümektedir. 

  30.06.2012 Tarihli ve 6331 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu gereğince, çalışan sayısına bakılmaksızın tehlikeli ve çok tehlikeli sınıftaki işyerlerinde 01.01.2014 tarihinden itibaren 1 işyeri hekimi-hemşiresi ve 1 iş güvenliği uzmanı  sözleşmesi yaparak,  işyeri sağlık ve güvenlik hizmetlerini, yetkili kuruluştan (AYTEK Ortak Sağlık Güvenlik Birimi) almanız gerekmektedir. (Az tehlikeli işyerleri 01.07.2016)

6331 sayılı İş sağlığı ve Güvenliği Kanunu, İSG Tüzüğü ve bunlara bağlı yönetmelikler ile İSG mevzuatlarında yer alan hükümler doğrultusunda, İş sağlığı ve Güvenliği hususlarında proaktif önleme anlayışı içinde "Sıfır iş kazası"  parolası ile güvenli ve sağlıklı çalışma ortamını sağlamaktır.

Bu kapsamda; İşyerlerinizde, İş güvenliği ve sağlığı hususlarında mevzuatın getirmiş olduğu yükümlülükleri konusunda deneyimli iş güvenliği uzmanlarımız sizlere profesyonel destek verecektir.

    İşletmenizde işçi muayeneleri yapmak, koruyucu sağlık hizmetlerini planlamak, iş kazalarını önlemek, iş verimini arttırmak, ergonomi, mevcut yasalara karşı sorumluğunuzu yerine getirmek, işyeri risk analizinizi yapmak, iş güvenliği eğitimlerinizi yapmak için bizimle sözleşme imzalamanız yeterli olacaktır. Ayrıca bu hizmetler karşısındaki giderleriniz de azalmış olacak ve işletmeniz denetlemelerden daha rahat geçecek kalite belgelerini almanız kolaylaşacaktır. İşletmenizi ziyaret etmek ve yüz yüze görüşmek isteriz.

    Birlikte çalışmak temennisiyle, işlerinizde bol kazançlar dileriz .

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri