AVRUPA TEKNİK İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ TİCARET LİM

Avrupa Teknik Ortak Sağlık Güvenlik Birimi 2015 yılında faaliyete geçmiştir. Yönetim kadrosunun uzun yıllar boyunca sektörde edindiği bilgi, birikim ve tecrübelere dayanarak, iş sağlığı ve güvenliğine yönelik çözümlerini, yönetmeliğe, yenilikçi ve yaratıcı yaklaşım politikasına uygun olarak sunmak kuruluşumuzun öncelikli hedefidir.

Her biri konusunda en az on yıl deneyimli Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan A, B ve C sınıfı sertifikalı İş Güvenliği Uzmanlarımızla, çalışanların daha güvenli bir iş ortamında çalışmalarına katkıda bulunmak için kalıcı çözümler üretmeye devam ediyoruz.

İş yerlerinde meslek hastalıkları ve iş kazaları hiç umulmadık bir zamanda işçinin ve işverenin karşısına çıkmaktadır. Bu durum ile beraber özellikle yeni çıkan ve yürürlüğe giren 6331 sayılı iş sağlığı ve iş güvenliği kanunu sonucunda gerek maddi gerekse de manevi birçok sorunla karşı karşıya kalınabilmektedir.

Önleyici sağlık iş güvenliği ve iş sağlığı çalışmalarına verilecek önem ve titizlik ile maddi ve manevi bir çok sorumluluğu ortadan kaldırmak, iş yerlerinde kurulacak sistem, verilecek eğitimler ve en önemlisi iş sağlığı ve iş güvenliği konusunda bir güvenlik kültürü oluşturmak amacı ile kurulan şirketimiz her biri kendi alanında uzman, iş güvenliği uzmanları ve sağlık personelleri ile en nitelikli yapıya sahip ortak sağlık güvenlik birimi olma hedefine hızla devam ilerlemektedir.

Yetki Belgesi

  • Danışmanlık Hizmetleri