EGE OSGB İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri

6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu çalışma hayatında önemli ve köklü değişikliklerin yapılmasına neden olmuştur. Ülke olarak güvenlik kültürü bilincine kavuşmamıza en büyük rehber bu kanunumuz ile gerçekleştirilmiştir. Ülkemizde her yıl çok ciddi sayılarda ölümcül iş kazaları yaşanmakta ve ülke olarak ortalama 12.000.000 iş günü kaybımız yaşanmaktadır.

Uluslararası Çalışma Örgütü (İLO) ‘nün İş Kazası ve Meslek Hastalıkları istatistikleri alanında yaptığı araştırmalar ve diğer istatistiklerin ortaya çıkarmış olduğu sonuçlarda; iş kazalarında Dünya sıralamasında Ülke olarak 3. sırada, Avrupa ülkeleri sıralamasında 1. sırada yer alarak üzücü bir tablo ile karşı karşıya kalınmıştır. İş kazaları ve meslek hastalıklarının %98′ lik kısmının teknik bilgilere ve istatistiklere dayanarak önlenebilir olduğu bilinmektedir. 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu bu alanda sürekli iyileştirme, kontrol ve denetim sürecinin iyileştirilmesine yardımcı olacağını düşünmekteyiz. Ülkemizde hem işverenin hem de çalışanın bu alanda güvenlik kültürü bilincine ulaşmasını ve geleceğe yönelik bilinçli ve güvenli bir nesil yetişmesinin sağlanması için herkesin elini taşın altına koyması gerekmektedir.

EGE OSGB İş Sağlığı ve Güvenliği Danışmanlık Mühendislik İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. olarak 2014 yılında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı(ÇSGB)’na yapılan başvuru sonucunda, firmamız bakanlık tarafından yetkilendirilmiştir. Aydın’ın Nazilli ilçesi merkezimiz olmasıyla birlikte Aydın, Denizli, Muğla, Manisa ve İzmir illeri ve ilçelerine İş Sağlığı ve Güvenliği alanında hizmet sağlamaktayız. Güçlü çalışma ekibimizle, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında işyerlerinde; işveren, işveren vekili ve çalışanlar arasında çalışma prensiplerini oluşturmakla beraber güvenlik kültürünün oluşturulması için güç birliği yaparak hizmet sunmaktayız.

Yetki Belgesi

  • Danışmanlık