ASYA AKADEMİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ PROJE DAN.MÜH.LTD.ŞTİ.

Şirketimiz kendi alanında uzman akademisyenlerin iştiraki ve güçlü altyapısı ile çalışma alanlarında çözümler üreterek projelendirme ve uygulama hizmetleri vermektedir.

MİSYONUMUZ
Ülkemizin rekabet ortamına katkıda bulunurken hizmet verdiğimiz sektörlerin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamaktır. Müşteri odaklı bir yaklaşımla hem ülkemizde hem de aktif olduğumuz diğer ülkelerde yüksek tecrübe ve iş ahlakıyla müşterilerimize en iyi hizmeti verirken ülkemiz, çalışanlarımız, çözüm ortaklarımız ve müşterilerimiz için değer yaratan bir şirket olmaktır.

Çalıştığımız firmalara çözüm ortağı olabilmek. Bunu sağlarken rekabet koşullarının giderek arttığı ve kârlılık oranlarının hızla düştüğü günümüzde uygun fiyat, kaliteli ürün ve hizmet ilkesinden taviz vermemek en önemli önceliğimizdir.

VİZYONUMUZ
Kuruluş ilke ve amaçlarına uygun olarak, iş sağlığı ve güvenliği, proje danışmanlık ve mühendislik alanında, kendine hedefler belirleyen, amaçlarına ulaşmak üzere doğru ve emin adımlarla ilerleyen, ASYA AKADEMİ’nin ana hedefi; uluslararası ölçekte tanınan, etkin ve saygın bir kurum olmaktır.

ASYA AKADEMİ çalışmalarında, öncelikle yenilikçi ve kalite anlayışını benimseyerek, mühendislik formasyonundan taviz vermeden, bugüne kadar birçok projeyi başarı ile tamamlamıştır.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri