HAYAT TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

HAYAT TMGDK tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı hizmeti vermek üzere T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürlüğü tarafından yetkilendirilmiş ve bu Bakanlığın 13. Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Bolu, Bartın, Düzce, Karabük, Kastamonu, Sakarya ve Zonguldak illerinde faaliyet gösteren bir kuruluştur.

Tehlikeli malların lojistik faaliyetleri ulusal ve uluslararası mevzuatlara uygun olarak kontrollü, emniyetli ve güvenli bir şekilde insan sağlığı ve diğer canlı varlıklar ile çevreye zarar vermeden gerçekleşmelidir.

HAYAT TMGDK bu koşulları göz önünde bulundurarak uzman kadrosu ile birlikte ilgili mevzuat hükümlerini inceler ve uyulması gereken prosedürleri hazırlayarak tehlikeli madde faaliyetlerinin takibini ve raporlama işlemlerini düzenli bir şekilde gerçekleştirir.


Bununla birlikte işletmelerin ilgili kamu kurumları ile olan ilişkilerine rehber olarak gerekli konuların anlaşılmasını ve kurallara uyulmasını sağlayarak işletmelerin cezai yaptırımlarla karşılaşmasının önüne geçmekte, tehlikeli malların taşınmasına yönelik pratik ve ekonomik çözümler sunmaktadır.

2014 yılından beri Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren bu kuruluş dinamik, öncü ve gelişen yapısıyla, kazanılmış tecrübeler ışığında işletmelere yol gosteren, bu yolda kendisini iyileştirmeyi hedef kılan ve sanayileşme ile artan güvenlik anlayışının kültürleşmesine katkıda bulunan bir hizmet anlayışını misyon edinmiştir.

Güncellenecek

  • Danışmanlık