AZC TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

AZC Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı ve Mühendislik SAN.TİC.LTD.ŞTİ.  2017 senesinde Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı Aytaç Zekai Can tarafından  Adana merkezli olarak kurulmuştur. Kuruluşumuz T.C. UAB 5.BÖLGE Kapsamında Adana, Mersin, Hatay, Niğde, Karaman  İl Sınırları içerisinde merkezleri yer alan, İlgili İç Mevzuat ve tebliğ gereği; TEHLİKELİ MADDELERİ; dolduran, paketleyen, yükleyen, gönderen, alıcı, boşaltan ve tank konteyner/taşınabilir tank işletmesi olarak bu faaliyetlerden birini veya birden fazlasıyla iştigal eden işletmelere  Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı , Tehlikeli Madde Faaliyet Belgesi ve Muafiyet Raporu Hizmetleri vermektedir.


   Firmalara bu hizmeti sağlayacak tehlikeli madde güvenlik danışmanlarının ADR, RID, IMDG  Mevzuatına ve bu kapsamda düzenlenmiş olan ulusal mevzuata hâkim olmaları çok önemlidir. Firmaların uymaları gereken kuralların doğru olarak belirlenmesinin yanı sıra, mümkün olan en güvenli ve en verimli yolla firma faaliyetlerinin yönetiminin kolaylaştırılması gerekir.


   Gerekli eğitimlerin ve bildirimlerin gerçekleştirilmemesi, ilgili prosedür, talimat ve dokümanların hazırlanmaması, standartların doğru bir şekilde yerine getirilmemesi ve benzeri pek çok aksaklık; hem insan ve çevre sağlığına zarar verebilecek risklerin oluşmasına, hem de İdare tarafından öngörülen idari para cezalarının uygulanmasına sebep olabilecektir.


    AZC Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı ve Mühendislik SAN.TİC.LTD.ŞTİ. olarak, kuruluşumuzdan hizmet alan işletmelerde  standartların doğru bir şekilde yerine getirilmesini sağlayarak, mümkün olan en güvenli ve verimli yollarla faaliyetlerini kolaylaştırmak, insan ve çevre sağlığına zarar verebilecek riskleri ortadan kaldırmak, idare tarafından öngörülen para cezaları ve benzeri yaptırımlarla faaliyetlerinin zarar görmemesini sağlamak için çalışmaktayız.

Güncellenecek

  • Danışmanlık