AS SEL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ DANIŞMANLIK EĞİTİM HİZMETLERİ TEKSTİL İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

As Sel İş Sağlığı ve Güvenliği Dan. Eğitim Hiz. San. ve Tic. Ltd. Şti., 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında, 2013 yılında 517 belge numarası ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB) tarafından yetkilendirilmiş Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi (OSGB) olarak firmalara hizmet vermek amacıyla kurulmuştur.

Amacımız; hizmet verdiğimiz tüm işletmelerde iş sağlığı ve güvenliği kültürünü geliştirmek, gerek saha uygulamaları, gerek yasal mevzuat kapsamında işletmelerin gerekli dokümantasyonları sağlamasında yardım ve rehberlik etmek, çalışanların sağlıklı ve güvenilir ortamlarda çalışmalarını sağlamak ve yaşam tarzımız haline getirmektir. Çalışmalarımız sırasında müşteri memnuniyetini ve verimliliği birlikte sağlamak, ekonomik ve güvenilir sistemler üretmek As Sel Ortak Sağlık Güvelik Birimi’nin asıl amaçlarıdır. 

Hizmet verdiğimiz firmalara İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında İşyeri Hekimi, İş Güvenliği Uzmanı, Diğer Sağlık Personeli hizmetini tek çatı altında vermekteyiz. İşletmelerin Risk Değerlendirmesinin ve Acil Durum Eylem Planının hazırlanması, Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitiminin tamamlaması As Sel Ortak Sağlık Güvelik Birimi olarak verdiğimiz hizmetler arasındadır.

 

Misyonumuz (Kurumsal Amacımız): Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununu ve Yönetmelikleri, işyerlerinde kusursuz uygulayarak iş kazası ve meslek hastalığı olasılıklarını en düşük seviyede tutmak, iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerini uluslararası standartlarda gerçekleştirmektir.
Vizyonumuz (Gelecek Hedefimiz):   İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri konularında, kaliteden taviz vermeden sürekli gelişmek, sınırsız müşteri memnuniyeti sağlamak, hizmet verdiğimiz kişi ve kuruluşlarla, dürüst ve saygılı ilişkiler kurmak, onlarla başarı ve gücümüzü paylaşmak, sektörümüzde öncü olmaktır.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri