ARI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ LTD.ŞTİ.

2004

Arı OSGB’nin iş sağlığı ve güvenliği yolculuğu 2004 yılında başladı.

Çalışanın sağlığının korunması için sağlıklı bir çalışma ortamı yaratmak gerekir. Bunun için ise iyi bir ekip ve iyi bir ekip çalışması. İşyeri hekimleri olarak başladığımız yolculuğumuza iş güvenliği uzmanları ve diğer sağlık personeli arkadaşlarımız da eklendi.

Aradan geçen yıllarda pek çok sektörde faaliyet gösterdik ve her yeni sektör bizim için yeni bir öğrenme süreci, yeni bir deneyim kaynağı oldu. İnşaatlarda, ofislerde, fabrikalarda… Birbirinden farklı pek çok yerde ve işte güvenli bir çalışma ortamı ve çalışanların sağlığı için bilgimizi ve deneyimimizi ortaya koyduk.

BUGÜN

Yaptığımız işin öneminin farkındayız ve yaptığımızı sadece bir iş olarak görmüyoruz. Şunu hiç aklımızdan çıkarmıyoruz: İşimizi yaparken, bu ülkenin zayıf olan güvenlik kültürünün gelişmesi için bir tuğla da biz koyuyoruz. Bu ülkede önlenebilir olan iş kazalarından dolayı bir insanın daha hayatının kararmaması için yapıyoruz biz işimizi. İşte bunun için, yaptıklarımız sadece iş değil bizim için.

İş sağlığı ve güvenliği yolculuğumuzda bizi en mutlu eden şeylerden bir tanesi ise arkamızda hiç kötü anı bırakmamamız oldu.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri