ANKARA OSGB HİZMETLERİ EĞİT. MÜH.DAN.BELG.ORG.SAN.VE TİC. LT

Ankara OSGB Eğitim Danışmanlık Mühendislik, yaklaşık 10 senedir aktif olarak sahada rol almış ve bu rolün kendisine edindirdiği tecrübenin verdiği güvenle iki genç mühendis tarafından kurulmuştur.

Sektörde, özellikle yönetim sistemleri, CE-G işareti, akreditasyon vb. konularında danışmanlık hizmetinin yanısıra Türkiye’nin en önemli konu başlıklarından biri olan İş Sağlığı ve Güvenliği hizmetlerinde de, mevzuat şartlarının sağlanarak “önce insan” sloganını sadece duvarda asılı olmaktan ibaret değil, kültür olarak yerleştirmek amacıyla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi hizmetlerini vermektir.

ANKARA OSGB;  iş sağlığı ve güvenliği alanında hizmet vermiş, sektörleri ile uyumlu mühendis iş güvenliği uzmanları  ve iş yeri hekimleri ile sürekli büyümekte olan bir ailedir. Amacımız, bu ailemizin parçası personelimizin, Ankara OSGB ile beraber uzun yıllar yol almasıdır. Biz biliyoruz ki; en önemli sermayemiz “Ankara OSGB olarak çalışanlarımızdır”

“İnsanı seviyoruz, değerini tartışmıyoruz”

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri