PETRA TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

22.03.2010 tarihinde ADR sözleşmesine Türkiye’nin de taraf olması ile birlikte ulusal ve uluslararası sözleşmeler kapsamında T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının 18.07.2017  tarihinde yürürlüğe koyduğu, Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Kuruluşlarının Yetkilendirilmesi Hakkındaki Yönergede belirtildiği üzere Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlık Hizmetleri vermek üzere yetkilendirilmiş bir kuruluş olarak, kurumsal bir hizmet vermek için 2017 yılında İzmir merkezli olarak PETRA Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. olarak kurulmuştur.

 

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yetkilendirilerek almış olduğumuz TMGDK yetki belgesi ile kazandığımız kurumsal kimliğimizle daha büyük hedeflerle faaliyetine etkin bir şekilde devam ederek, fiziki ve teknolojik imkan kabiliyeti ile opsiyonel, ekonomik, izlenebilir ve sistematik çözümler sunarak tehlikeli madde yönetimini güvenli bir şekilde gerçekleştirmektir.

 

Ülkemizde tehlikeli madde taşımacılığında ADR, RID ve IMDG CODE taşımacılık faaliyetleri çerçevesinde, ulaştırma zincirindeki tarafların yükümlülüklerini eksiksiz yerine getirebilmeleri için kadrosunda istihdam ettiği donanımlı, dinamik, tecrübeli ve çözüm odaklı bir bakış açısına sahip danışman ekibi sayesinde hem rekabet avantajlarını kullanmak hem de hizmet standartlarını en üst seviyeye ulaştırarak işletmelere değer katmayı hedeflemektedir.

 

Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı konusunda, yayımlanan ulusal ve uluslararası mevzuat hükümleri çerçevesinde İzmir ili başta olmak üzere Ege Bölgesinde verdiği hizmet ile hep önde ve sektöre yön veren bir yapı ile çıktığı bu yola emin adımlarla devam ederek tüm Türkiye’de hizmet vermeyi amaç edinmiştir.

Güncellenecek

  • Danışmanlık