KAYMAZ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ

Kaymaz Danışmanlık Hizmetleri, “Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Hakkındaki Tebliğ’in” yayınlanmış olduğu 2014 yılından bu yana, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’ndan aldığı yetki belgeleriyle, tehlikeli maddeler ile ilgili faaliyet gösteren firmalara danışmanlık ve eğitim hizmetleri vermektedir.

Firmamız bu süre zarfında, Türkiye’nin sektöründe öncü firmalarından olmuş ve referanslarımızda da görebileceğiniz önemli ve kurumsal birçok firmaya hizmet vermiştir.

Firmamızın kuruluşundan bu yana hizmet verdiği şirketlerin, ADR yasal gereklilikleri ile ilgili olarak herhangi bir cezai yaptırım ile karşılaşmamış olmaları, öncelikle çevreye verdiğimiz değer, sonrasında ise işimize göstermiş olduğumuz özen ve ilginin sevindirici bir sonucudur.

Kaymaz Danışmanlık Hizmetleri, 22.12.2017 tarihinde, “TMGD Kuruluşlarının Yetkilendirilmesi Hakkındaki Yönergeye” istinaden, gerekli şartları yerine getirerek Bakanlık tarafından TMGD Kuruluşu olarak yetkilendirilmiştir ve kabul görmüştür.

Bünyesinde barındırdığı danışmanlar, sektörün ilk danışmanları arasında yer alan Kaymaz Danışmanlık Hizmetleri, yine sektörün ilk TMDG Kuruluşlarından biri olmanın haklı gururunu yaşamaktadır.

Güncellenecek

  • Danışmanlık