EREN TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI MÜH. MÜŞV. SAN. VE TİC LTD.ŞTİ.

Tehlikeli madde taşıma işlemleri yüksek risk taşır. Bu nedenle çok dikkatli yönetilmelidir. Başarılı yönetim ise iyi bir altyapı ve tecrübe gerektirir.

EREN TMGD Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca yetkilendirilmiş öncü Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı firmalarındandır.

Kurucumuz sanayide ve hizmet sektöründe 20 yıl tecrübeli bir çevre mühendisi olup 2014 yılından itibaren ADR/IMDG/RID/DGR alanlarında Bakanlıkça yetkilendirilmiş az sayıda eğitici ve tecrübeli danışman arasındadır. Bugüne kadar Bakanlık’tan aldığı yetki ile yüzlerce danışmanın eğitimini vererek yetişmelerini sağlamıştır. Firmamızın tüm eğitim ve danışmanlık faaliyetlerinin koordinasyonundan sorumludur.

Bunların dışında; EREN TMGD çevre, iş güvenliği ve yönetim sistemleri konusundaki mühendislik birikimi ile, tehlikeli madde mevzuat gerekliliklerini işletmenin yönetim sistemine entegre etme açısından diğer TMGDK’ lardan farklı ve etkin bir bakış açısı sunmaktadır.

Diğer bir deyişle; misyonumuz, tehlikeli madde ile ilgili yasal yükümlülüklerin sağlanmasının ötesinde, firmaların yönetim sistemleri, iş güvenliği ve çevre uygulamaları ile uyumlu, maksimum fayda sağlanabilecek sistemler kurmaktır. Yetkin, tecrübeli danışmanlarımız kurumsal firmalara hizmet vermektedir. 

 

Yetki Belgesi

  • Danışmanlık