ATAOĞULLARI DANIŞMANLIK NAKLİYAT OTOMOTİV TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ATAOĞULLARI ailesi olarak 10 yıldır, lojistik sektöründe, gazete taşımacılığı, tehlikeli madde taşımacılığı ve Tehlikeli Atık Taşımacılığı konusunda ADR mevzuatına uygun araçlarımız ile taşımacılık faaliyeti göstermekteyiz. Bu süre zarfında sahada edinmiş olduğumuz tecrübeleri, sektöre entegre edebilmek adına, Tehlikeli Malların Karayolu ile Uluslararası Taşımacılığına İlişkin Avrupa Anlaşması’nın ülkemizde yürürlüğe girmesi ile birlikte Tehlikeli Mallar ile iştigal eden firmalara ATAOĞULLARI DANIŞMANLIK TMGDK ailesi olarak, mevcut altyapımız, uzman kadromuz ve bilgi birikimimiz ile Karayolu taşımacılığı (ADR), Denizyolu Taşımacılığı (IMDG), Demiryolu Taşımacılığı (RID), Havayolu Taşımacılığı (IATA) faaliyet alanlarında danışmanlık hizmetlerini Ulaştırma Bakanlığından almış olduğumuz yetki ile  tecrübelerimizi paylaşmaktayız

Ayrıca hazırlanması gerekli ve zorunlu olan Patlamadan Korunma Dokümanı PKD ve TMR dokümantasyonları hazırlamak. SEVESO – BEKRA kapsamında raporlama ve analizleri hazırlamak. İşletme personelinin eğitilmesi, tehlikeli madde taşımacılığı ve Tehlikeli Atık Taşımacılığı hizmetlerini sunmaktayız.

Ekibimiz uzun yıllardır bu sektörde güzel başarılara imza atmış, Avrupa ve Türkiye’deki uygulamaları ve mevzuatı yakından takip ederek işletmelere entegre etmektedir. Muafiyet odaklı çalışmamız sayesinde amacımız firmalara maliyet oluşturmak değil aksine tasarruf sağlamaktır.

Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı, ülkemizde ilk olarak Avrupa Birliği Uyum Yasaları çerçevesinde gündeme gelmiştir. 2010 yılında Türkiye’nin ADR Konvansiyonunu imzalayarak yürürlüğe koymasının ardından 2014 yılından itibaren yerel mevzuat olan Tehlikeli Maddelerin Karayolunda Taşınması Hakkında Yönetmelik kapsamında ADR hükümlerini uygulamaya başlamıştır. Böylece 50 ton ve üzeri miktarlarda tehlikeli maddeleri dolduran, paketleyen, yükleyen, gönderen, taşımacı v.s. faaliyetleri gerçekleştiren işletmelerin tehlikeli madde güvenlik danışmanından ( TMGD ) hizmet alması zorunludur.

Yönetmelik kapsamına girmeyen firmaların da yılda bir muafiyet durumunu belirten rapor alması zorunludur.

Uzun yıllardır tek ilkesi ve gayesi müşteri memnuniyeti olan ATAOĞULLARI DANIŞMANLIK Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Kuruluşu ( TMGDK ) olarak da  aynı ilke ve gaye ile hizmet vermeye devam edecektir.

Güncellenecek

  • Danışmanlık