ANALİZ İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ VE GENEL SAĞLIK HİZMETLERİ MÜHENDİSLİK EĞİT. DAN. TİC. A. Ş.

İş Sağlığı ve Güvenliği sektöründe Analiz Analiz İş Sağlığı Güvenliği olarak hizmet vermeye başlayan firmamız, 2013 yılından itibaren faaliyet gösteren ve kendi dalında profesyonelleşmiş uzman kadrosuyla, tüm sektörlerin ‘Sağlık ve Güvenlik’ alanındaki ihtiyaçlarına yönelik ‘Önce İnsan, Önce Sağlık, Önce İş Güvenliği” sloganıyla hizmet vermektedir.

Analiz Analiz İş Sağlığı Güvenliği, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yönetmeliklere uygun bir şekilde yetkilendirilmiş özel bir kuruluştur.

İnsani yaklaşımın ticari hassasiyetlerden daha ön planlanda olduğu vicdan sahibi profesyonel ve güvenilir bir OSGB firması profili ile hizmet sunmayı ilke edinmişi olan Analiz Analiz İş Sağlığı Güvenliği sunduğu hızlı ve doğru çözümlerle hem eğitim sürecinde hem de olası bir kaza durumunda hizmet sunduğu kurumların minimum zarar ve maksimum istifadesini hedeflemektedir.

Sorumluluk sahibi ekibimiz ve onlarca tanınmış markadan oluşan referans listemiz işimiz ile ilgili profesyonel deneyimimiz somut delilleridir. Analiz Analiz İş Sağlığı Güvenliği sadece resmi yükümlülükleri yerine getirmek için değil, iş yerinin iç güvenliğinin sağlanması konusunda uzman destek almayan isteyen değerli müşterilerine memnuniyet ile hizmet sunmaktadır.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri