ANADOLU SAYGI ORTAK SAĞLIK VE GÜVENLİK BİRİMİ SAĞLIK HİZMETL

Tarihçe

Şirketimiz 15.07.2014 yılı Temmuz ayında, Anadolu Saygı Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi Sağlık Hizmetleri TİC.LTD.ŞTİ adı altında 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nun İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri Yönetmeliği Madde 17’ye yetkilendirilmiştir. Bu tarihten itibaren İş Sağlığı ve Güvenliği alanında hizmet vermeye başlamıştır. Hizmetlerini sürekli yenileyen, geliştiren denetim ve danışmanlık kuruluşudur.

Misyonumuz(Görevimiz)

Üst seviyede İşyeri Hekimliği, İş Güvenliği hizmetimiz ve eğitimlerimizle ,çağdaş bilim, teknoloji ve ahlaki değerler ışığında ,Anadolu Saygı OSGB olarak hizmet verdiğimiz firmalar aracılığıyla İş Sağlığı ve Güvenliği bilincinin oluşmasına katkıda bulunmak ve hizmet verdiğimiz firmalar nezdinde önleyici İş Sağlığı ve Güvenliği Kültürünün yaygınlaşmasını sağlamaktır.

Vizyonumuz(Amacımız)

Hizmet verdiğimiz firmalara, örnek, saygın bir OSGB’den hizmet alma ayrıcalığını sağlamak, çalışanlarına da bunun onur ve mutluluğunu yaşatmaktır.

Kalite Politikamız

Müşteri memnuniyetine odaklı hizmet anlayışını oluşturmak
Kendimizi sürekli iyileştirmek ve geliştirmek
Çalışan haklarına saygılı olmak ve haklarını korumak
Kalite yönetim anlayışını benimsemek ve bu bilinci yaymak
Ekip anlayışını benimsemek ve kurum bilincini yaşatmak
Bilgi, deneyim ve olanaklarımızla hizmet verdiğimiz İş Sağlığı ve Güvenliği alanında daha iyi ve kaliteli hizmet sunmaktır.
Temel Değerlerimiz

Önce insan
Çalışanların haklarına saygı
Topluma, çevreye ve yasalara saygı
Ulaşılabilir olmak
Kalıcı güven
Etik değerlere saygı
Ekip çalışması
Hizmet kalitesi
Sorumluluk bilinci
Müşteri memnuniyeti

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri