TURUNCU PLUS TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Şirketimiz; Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı konusunda ‘Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri ’ vermek üzere, TC Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın ‘’Tehlikeli Madde Taşımacılığı Mesleki Yeterlilik Eğitimi Yetki Belgesi alarak, 2015 Mart ayında İstanbul Maltepe’de ADR konularında eğitim ve danışmanlık hizmeti vermek üzere faaliyete geçmiştir.

Eğitimin yanısıra, ülkemizde çok yeni bir konu olmasına rağmen, sektör tecrübemizle; TMGD (ADR, RID, IMDG Codes) konularında kurumlara danışmanlık hizmeti vermeye devam etmekteyiz.

TC Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın 18.07.2017 Tarihli ve 58352 Sayılı Olur ile Yürürlüğe Giren Yönergesine göre TMFB’si (Tehlikeli Madde Faaliyet Belgesi) olan firmalar, Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı hizmeti almak istedikleri zaman faaliyet alanlarına uygun sertifikaya (ADR/RID/IMDG Kod) sahip, Bakanlıkça yetkilendirilen TMGDK’den hizmet alımı gerçekleştireceklerdir. Bu nedenle biz Turuncu ADR Eğitim ve Danışmanlık A.Ş. olarak sürdürdüğümüz danışmalık hizmetlerimize aynı yönerge kapsamında yapılan değişiklikle beraber Aralık 2017 tarihi itibari ile Turuncu Plus Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Tic. Ltd. Şti. ünvanıyla devam ediyoruz.

Güncellenecek

  • Danışmanlık