TETİK DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ

TEHLİKELİ MADDELERİN GÜVENLİĞİ KAPSAMINDA: Alanında iddialı ve Yetkili Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanları (TMGD) ile 2015 Yılından itibaren sektörde hizmet vermeye başlamış, Aralık 2017 tarihinden itibaren de UDHB’lığının TMGDK (Yetkilendirilmiş Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Kuruluşu) olarak hizmetlerine devam etmektedir.

İngilizce ve Fransızca bilen Danışmanlarımız uluslararası gelişmeleri yakından takip etmekte olup, aşağıdaki alanlarda hizmet vermektedirler;
İşletmeye ve Temsilciliklerine TMFB (Tehlikeli Madde Faaliyet Belgesi) Alınması
İşletmede Tehlikeli Madde Faaliyetleri Yönetimine İlişkin Sistem Kurulumu
İlgili Yasalar Kapsamında TMGD Hizmetinin Verilmesi
ADR’ye göre yerinde Tehlikeli Maddeler Genel Bilgilendirme/Güvenlik Farkındalık Eğitimi, Oryantasyon ve Bilgi Tazeleme Eğitimleri ile Senaryoya Dayalı Tatbikatlar Gerçekleştirilmesi
Denetim Hizmetleri
Raporlama Faaliyetleri
İyileştirme Faaliyetleri


ALTI SİGMA KONUSUNDA: Kara Kuşak Yetki Belgeli olarak hizmet veren kadromuz, başarılı birçok projeye imza atmış ve 2012 Yılından itibaren hizmet verdiği şirketlerin bilançolarında gözle görülür iyileştirmeler sağlamıştır. Sektördeki başarının yanı sıra “Sigorta Sektöründe Altı Sigma Destekli Bilgi Teknolojileri Uygulamalarının Etkinliği” konulu akademik çalışmaları da gerçekleştirmiştir. Şirketlere Altı Sigma Danışmanlık Hizmetimizin yanı sıra Altı Sigma Temel Bilgilendirme Eğitimi verilmektedir.

Stratejik, Mali, İdari, Üretim, Teknik, Süreç Yönetimi, Verimlilik gibi Yönetim Hizmetleri konusunda Danışmanlık hizmeti sunulmaktadır.

Yukarıdaki işler konusunda: Yazılım ve Teknoloji Hizmetler veriyoruz ve Teknik Destek Hizmetleri sağlamaktayız.

Güncellenecek

  • Danışmanlık