METKA TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI VE HİZM. LTD.ŞTİ.

Ülkemiz tarafından 2010 yılında imzalanan ‘’Tehlikeli Malların Karayolu ile Uluslararası Taşımacılığına İlişkin Avrupa Anlaşması’’  ile ülkemiz, çevre ve insanı korumaya, oluşabilecek zararları  ön görüp engellemeye karşı büyük bir adım attı. Biz de uzun yıllardır hizmet verdiğimiz İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre Danışmanlığı alanlarındaki tecrübemizi ve gücümüzü birleştirdik. İnsanın ve çevrenin korunmasına katkıda bulunmak için Metka Tehlike Madde Güvenlik Danışmanlığı ve Hizmetleri  Limited Şirketi’ni kurarak Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı (TMGD) hizmetlerini vermeye başladık.

Amacımız birçok sektörde kullanılmakta olan tehlikeli maddelerin çevreye zarar vermeden insan odaklı yaklaşımlarla yerine ulaşmasına yardımcı olmaktır.

Misyonumuz müşterilerimize yurtiçi satış, ithalat ve ihracat aşamalarında ulusal ve uluslararası yasal gereklerin yerine getirilmesinde öncülük etmek, akılcı ve hızlı çözümler üreterek hizmet sağlamaktır.

Bu bağlamda temel gayemiz tehlikeli maddeleri gönderen, alan, dolduran, boşaltan, paketleyen, yükleyen ve taşımacı olarak faaliyette bulunan işletmelerin, karayolu, denizyolu, demiryolu ve havayolu taşımacılık faaliyetleri çerçevesinde gerçekleştirilmesi gereken görevlerini eksiksiz yerine getirebilmeleri için Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı (TMGD)  hizmeti verebilmektir.

Yetki Belgesi

  • Danışmanlık