ALGI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ LTD.ŞTİ.

İş sağlığı ve güvenliği açısından tüm kayıtlar ALGI OSGB’de düzenli olarak arşivlenir, böylece işyerlerinde dosya kayıplarının önüne geçilmiş olur. Bu durum, özellikle müfettiş denetlemelerinde büyük avantajdır.

Yasal anlamda yükümlülüklerinizin büyük bir kısmı ALGI OSGB tarafından yerine getirilir.

İşyerinizde sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı oluştururken işinizin normal akışı aksamaz.

ALGI OSGB gerekli donanım ve personele sahip Bakanlıkça yetkilendirilmiş Ortak Sağlık Güvenlik Birimidir. ALGI OSGB hizmet verdiği işyerleri için yetkili personeli (işyeri hekimi, iş güvenliği uzmanı, diğer sağlık personeli vb.) sizin için görevlendirir.

ALGI OSGB ile iş sağlığı ve güvenliği hizmeti tek elden yürütülerek, İSG Kurulu kararları daha düzenli, kolay uygulanabilir bir hale gelecektir.

İşyeri Hekimi, İş Güvenliği Uzmanı, Diğer Sağlık Personeli istihdamından kaynaklanan kıdem ve ihbar tazminatı yükümlülüğünüz olmaz, işletmenize uygun İSG profesyonellerini aramak için vakit kaybetmezsiniz.

Tüm iş sağlığı ve güvenliği tedbirleri ALGI OSGB tarafından belirlenir ve düzenli olarak firmaya raporlanır. İşletmede iş güvenliği açısından fark edilemeyen eksikler, profesyonel ekibimiz tarafından ortaya çıkarılır, eksik ve yanlış uygulamaların bir an evvel düzeltilmesi sağlanır.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri