BİLGİ TEHLİKELİ MADDELER GÜVENLİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ VE MÜHENDİSLİK İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Bilgi TMGD, alanlarında uzman tecrübeli kadrosu ve hizmet kalitesiyle firmalara tehlikeli madde depolama/taşıma işlemlerinde ihtiyaç duyabilecekleri her yardımı sağlayan bir Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Kuruluşudur.

Firmaların tehlikeli maddeler içeren faaliyetlerinde uymak zorunda olduğu hükümler konusunda ve yasal mevzuatlar çerçevesinde yol göstermek, çözümler sunmak ve bu alanda en iyi hizmeti vermek amacıyla kurulan Bilgi TMGD, kuruluşundan günümüze kadar ihtiyaçlara en iyi şekilde cevap vererek sektörün öncü kuruluşlarından biri olmuştur.

Faaliyet konuları aşağıdaki yer alan işletmeler için;

İnsanların, mülklerin ve çevrenin korunması,  risklerin azaltılması konusunda yardımcı oluyor ve sizin adınıza tüm yasal süreci takip ediyoruz.

Tehlikeli maddelerin taşımacılığı
Tehlikeli maddelerin ambalajlanması, yüklenmesi,
Tehlikeli maddelerin doldurulması veya boşaltılması,
Şirketimiz, tehlikeli maddeler ile iştigal eden firmalara profesyonel hizmet ve alanında uzman çalışanları ile paket olarak hizmetlerini sunar. İhityaca ve talebe göre belirlenen hizmetler ile hem zamandan kazanır hemde maliyetlerinizi azaltabilirsiniz.

Bilgi TMGD, siz değerli müşterilerine Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı alanında sunduğu hizmetler aşağıda listelenmiştir.

Öncelikli olarak faaliyet konusunda yer alan tehlikeli maddelerin belirlenmesi, uygunluk prosedürlerinin hazırlanması ve özel zorunlulukların belirlenmesi.
Tehlikeli maddelerin taşıma, yükleme ve boşaltımında kullanılan makine-teçhizatların kontrol edilmesi.
Mevzuatta yapılan/yapılabilecek olan tüm değişiklikler dahil olmak üzere, işletme çalışanlarına uygun eğitimlerin verilmesi.
Faaliyetler sonucu oluşabilecek kaza yada diğer durumlar için acil durum yöntemlerinin belirlenerek uygulanması.
Yaşanması muhtemel olan/olabilecek ciddi kazalar, olaylar ya da ciddi ihlaller konusunda önlemlerin alınması ve gerekli raporların hazırlanması;
Faaliyetlerde üçüncü taraf seçimlerinde yasal kuralların ve özel gereksinimlerin prosedürlere uygun olarak gerçekleştirlmesinin sağlanması.
Çalışanlara operasyonel prosedürler ve talimatlar hakkında detaylı bilgi verilmesi, kontrol edilmesi.
Risklere karşı daha hazırlıklı olmak için önlemler alınması.
Güvenlik planının hazırlanması ve kontrolü
Ek Olarak firmamız ayrıca;

TMGD Hizmeti
Patlamadan Korunma Dökümanı Hazırlama
Güvenlik Bilgi Formu Hazırlama
BEKRA-Seveso Uyum Çalışmaları
ADR Araç Uygunluk
Su ve Atıksu Arıtma Tesisleri Projelendirme
Atık Yönetimi
Hizmetlerini de uzman kadrosu ile ihtiyaç duyabilecek tüm müşterilerine sunmaktadır.

Bilgi TMGD, kalite ve hizmet sunum farkı ile memnuniyet odaklı bir çalışma anlayışına sahiptir. İşini seven, tecrübeli ve başarılı bir ekiple çalışmak istermisiniz?

Cevabınız evet ise biz size yardımcı olmak için buradayız..

Yetki Belgesi

  • Danışmanlık