ASAL TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Asal Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Ltd. Şti. olarak; başta ulusal olmak üzere uluslararası ADR hükümlerine de uyumlu olarak, kurum kültürümüz ve etik ilkelerimizden ödün vermeden ülkemizin en saygın kuruluşlarından biri olmayı amaçlamaktayız. Özellikle tehlikeli madde danışmanlığı konusunda güçlü deneyim ve bilgi birikimine sahip yöneticileri öncülüğünde kurulan şirketimiz, saygın teknik uzman kadrosu ile tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı bilincinin yayılmasına yardımcı olmayı görev olarak benimsemiş ve bu doğrultuda global dünyada ülkemizin hak ettiği yeri alabilmesi için çalışmalarını özenle sürdürmektedir.

Asal Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Ltd. Şti, kuruluşundan bu yana sektörlerinde lider firmalarla birlikte, insani ve maddi kayıpları minimize edecek, iş ve uygulanan yönetim sistemlerinin verimliliğini artıran, işletmelerin performansına ve çalışanların kişisel gelişim, sağlık ve güvenlik kültürüne katkı sağlayacak eğitim ve danışmanlık projeleri yürütmektedir.

Asal Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Ltd. Şti, yetişmiş insan gücüyle pek çok farklı sektörde fayda sağlayacak programlar geliştirmek, uygulamak üzere yola çıkmıştır.

Tüm faaliyetlerini kendi alanlarında uzman ve saha deneyimlerine sahip birçok branştan mühendis ve tehlikeli madde güvenlik danışmanlarından oluşan kadrosu ile sürdürmektedir.

YETKİ BELGESİ

  • Danışmanlık