AKTİF 1 İŞ SAĞLIĞI İŞ GÜVENLİĞİ VE SAĞLIK HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

AKTİF 1 OSGB, kurum ve çalışanlarının iş sağlığı ve güvenliği alanında yirmi yılı aşkın deneyimlerinden yola çıkarak 2013 yılında kurulmuştur.

Temel kuruluş amacımız, iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinin sunumu ve iş sağlığı ve güvenliği profesyonelleri ile tüm çalışanların eğitimleri konularında güvenilir ve ilkeli bir tutum sergilemektir.

 Vizyonumuz, birlikte çalıştığımız firmalarda, iş kazalarını ve meslek hastalıklarını asgari düzeye indirmek ve “Güvenlik Kültürü” nü oluşturmaktır.

 İş sağlığı ve güvenliğini yasal bir sorumluluktan öte çalışma hayatının temeli olarak gören ve bu hususta güvenlik kültürünün oluşmasına katkı sağlayarak, yasal mevzuata uygun, çözümcü, başarılı, güvenilir, “AKTİF BİR YAŞAM İÇİN, AKTİF 1 OSGB”  ilkesi ile dinamik ve kalite anlayışı ile tercih edilen hizmet şirketi olmayı amaçlamaktadır.

Misyonumuz, İş sağlığı ve güvenliği için yasal gereklilikleri yerine getirerek sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı oluşturulması ile iş kazası ve meslek hastalıkları nedeniyle oluşacak kayıpların azalmasını sağlamak, uzmanlık ve tecrübemiz ışığında çözümcü ve güvenilir hizmet anlayışımızla sürekli iyileştirme ve geliştirme faaliyetleri sunarak tüm Türkiye genelinde, alanında lider olmayı hedeflemektedir.

Ankara Merkez ve Kars şubemizle İş Sağlığı ve Güvenliği alanında faaliyet göstermekte olan kuruluşumuz uzman kadrosu, kusursuz hizmet anlayışı ve tecrübesi ile “İş Sağlığı ve Güvenliği” ihtiyaçları için güvenilir ve özenli çözümler üretiyor.

Çözümlerinin arasında iş yeri hekimi, diğer sağlık personeli ve iş güvenliği uzmanları istihdamının yanı sıra; işyerlerinde alınması gereken iş sağlığı ve güvenliği tedbirlerinin belirlenmesi ve bunların uygulanmasının izlenmesi, iş kazası ve meslek hastalıklarının önlenmesi ile ilgili tedbirlerin alınması, çalışanlara ilk yardım ve acil tedavi ile koruyucu sağlık ve güvenlik hizmetlerinin verilmesi, iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerinin yerinde verilmesi gibi hizmetler yer alıyor.

Aktif 1 OSGB, Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman KURT tarafından 2013 yılında kurulmuştur. 2006 yılında kurulmuş olan

İlk Umut Tıp Merkezimizle hizmet verilen kuruluşların ihtiyaç duyabileceği sağlık hizmetleri karşılanmaktadır.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri