AKSİYON İŞ SAĞLIĞI ÇEVRE EĞİTİM VE DANIŞMANLIK SAN VE TİC LT D ŞTİ

Bakanlık Tarafından Yetkili

Şirketimiz ÇSG Bakanlığından Eğitim Kurumu olarak yetkilendirilmiştir.  Yönetim Sistemleri eğitim ve danışmanlık hizmeti vermektedir.  Maliyetlerin düşürülmesi, karlılığın ve verimliliğin arttırılması, çalışma ortamının iyileştirilmesi, iş yerinin ve çalışanların sağlığının, güvenliğinin sağlanması için de kuruluşların çözüm ortağı olmayı amaçlamaktayız.

25 Yıllık Tecrübe

1994 yılında Kamuda ve Özel Sektörde yöneticilik yapmış ve A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanları tarafından M&M Eğitim ve Danışmanlık Ltd. Şti adı ile kurulmuş ve 2012 yılı Mayıs ayından itibaren ÇSG Bakanlığından Eğitim Kuruluşu yetkisi alınabilmesi için AKSİYON İş Sağlığı Çevre Eğitim Danışmanlık San ve Tic. Ltd. Şti. adını almıştır.

OSGB

Şirketimiz Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi olarak da hizmet vermekte, iş ekipmanları testleri ve saha ölçümleri yapmaktadır. Kuruluşların ihtiyacı olan ve yasal gereklilik arz eden; İSG hizmetleri, sağlık raporları, eğitimler, danışmanlık hizmetleri, periyodik kontroller, testler, ölçümler vb. tüm hizmetler birlikte vermektedir.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri