PAMAK TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

PAMAK Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı, Mahmut Kürşad PAMAK tarafından 2015 yılında sadece Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı hizmeti vermek için kurulmuştur.


İlgili tebliğ ile 01.01.2018 tarihi itibariyle Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı hizmeti verecek firmalar; 19.04.2017 Tarihli ve 30043 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Tebliği” ve 18.07.2017 Tarihli ve 58352 Sayılı Olur ile Yürürlüğe Giren “Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Kuruluşlarının Yetkilendirilmesi Hakkında Yönerge” kapsamında “ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞI” Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılık Genel Müdürlüğünden yetki almaları gerekmektedir.


PAMAK TMGDK 04.12.2017 tarihinde yetkilendirilmiş olup Tehlikeli Madde Güvenlik danışmanlığı Kuruluşu olarak hizmet vermekteyiz..


Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından TMGDK yetki belgesi alarak bireysel ve lokal olarak sürdürmekte olduğumuz hizmeti kurumsal bir kimlik kazanarak daha büyük hedeflerle faaliyetine etkin ve donanımlı şekilde devam etmektedir. Ülkemizde tehlikeli madde taşımacılığında ADR, RID ve IMDG konusunda donanımlı ve etkin bilgiye sahip, çözüm odaklı kadromuz, tecrübemiz ile verdiğimiz hizmet neticesinde müşteri memnuniyeti ve tehlikeli madde yönetimini güvenli bir şekilde gerçekleştirmekteyiz.
Seramik, Boya, Kimya, Termik Santral, Demir - Çelik Sanayi, Akaryakıt, Tekstil, Turizm, Özel Hastane ve çeşitli sektörlerde Karayolu, Denizyolu ve Demiryolunda tecrübeye sahip olan uzman ekibimizle TMGD (Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı) ihtiyacı olan firmalara, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı 4.Bölge Müdürlüğüne bağlı olarak Çanakkale, Bursa ve Balıkesir illerinde Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı hizmeti sunmaktayız

Güncellenecek

  • Danışmanlık