DNA DENETİM TEKNİK KONTROL VE BELGELENDİRME SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

DNA DENETİM, Global Problemlere Yerel Çözümler üretmek üzere yola çıkan, ulusal ve uluslararası temsilcilikler, kendi yetki ve akreditasyonları ile güvenilirlik prensiplerine uygun hizmet veren bir güvenilirlik kuruluşudur.

DNA DENETİM, Antalya’da danışmanlık, sistem ve ürün belgelendirme, teknik ve periyodik kontrol hizmetleri sunmakta, yerleşik planlama ve denetçi ekibi ile ulusal ve uluslararası yetkinliği ispat etmiş kurumlar ile yapılmış olan   anlaşmalar ışığında, kendi akreditasyonları ile hizmet verme vizyonuna haiz bir belgelendirme kurumu olma yolunda ilerlemekte, bunların yanısıra 360 Derece Hizmetiçi Mesleki Eğitim Merkezi ile 1000 m2 binasında Milli Eğitim Bakanlığı onaylı eğitim hizmetleri sunmaktadır.


2013 yılında Antalya Uluslararası Belgelendirme A.Ş olarak ticari hayatına başlamış olan firmamız, deneyimli kadrosu ve temsil ettiği ve birliktelik yürüttüğü saygın eğitim ve danışmanlık kuruluşları ile İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi, Uluslararası standartlara dayalı yönetim sitemleri, proses tasarımı, proje yönetimi ile eğitim ihtiyaçlarınızın giderilmesinde en etkili ve kapsamlı destekçisi olmuştur.

Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Hakkında tebliğ doğrultusunda kapsamını genişleterek, Yeni ticari unvanımız ve grup konseptine uyumlu yeni logomuz ile;

DNA DENETİM TEKNİK KONTROL VE BELGELENDİRME SAN VE TİC A.Ş

T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılık Genel Müdürlüğü’nden aldığı yetki ile Antalya Bölgesi’nin ilk TMGDK ruhsatını almıştır.

Güvenilirlik ilkeleri ile uygunluk değerlendirme faaliyetleri yürüterek hizmet ettiği kuruluşların sürdürülebilir büyüme eğilimlerine destekçi ilave hizmetler üretmeyi temel amacı olarak belirlemiş kurumumuz hizmet konularına Tehlikeli Madde Faaliyetlerini de ekleyerek hizmet yelpazesini genişletmiş, daha fazla konuda çözüm ortağınız olmak için çalışmalarına devam etmektedir.

Güncellenecek

  • Danışmanlık