ADAM MÜHENDİSLİK KIRTASİYE YAYINCILIK ORTAK SAĞLIK VE GÜVENL

Misyonumuz:

İş hayatında kendi alanlarında lider olmak isteyen kurumlara;
İş sağlığı ve güvenliği,
Karlılığı arttırmak ve verimlilik,
Etkin ve etkili yönetim sistemleri,
Kişisel gelişim konularında,
Profesyonel ekibimiz ve tecrübelerimizle yol gösterici olmak, yeniden yapılanma süreçlerinde yardımcı olarak, kurumların rekabet üstünlüklerini arttırmak.

Vizyonumuz; Güvenilir hizmet kalitesi, insan odaklı çalışma anlayışı ve yenilikçi (inovatif) yaklaşımlar aracılığı ile alanında lider ulusal ve uluslar arası güçlü bir marka olmak. Değerlerimiz;
Dürüst ve Güvenilir olmak: yaptığımız işte hem çalışanlarımıza hem de iş yaptığımız kurumlara karşı açık olmak, net ifadeler kullanmak ve doğru isi, söz verilen zamanda gerçekleştirmek. .
İnsana, Doğaya, Evrene Saygılı Olmak: Olaylar karşısında sakinliğini kaybetmeyen, hoşgörülü, karşısındakini dinleyen ve anlayan, kendi çalışanlarının ve işbirliği içinde olduğu kurum çalışanlarının emeğine saygılı olan bir anlayışla, fikirlere önem vermek, insanla birlikte doğaya da saygı göstermek.
Gizliliği korumak: Hizmet verdiğimiz kurumların mahremiyetini, kendi mahremiyetimiz sayarak üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmamak. Kurumların paylaşılmasını istemedikleri bilgileri gizlilik ilkesi kapsamında saklı tutmak.
Bilgiyi Paylaşmak: Bilgi çağının gereklerine uygun olarak, kendi firmamızda iç ilişkilerimizde olduğu kadar, bizden hizmet alan firmalarla da bilgi paylaşımında bulunmak ve çözüm odaklı olmak.
Değişime ve Gelişime Açık Olmak: Hızla gelişen dünyada yeni gelişmelere duyarlı olmak, teknoloji ve yenilikleri takip etmek. Ayni zamanda kişisel gelişime önem vermek ve çalışanların fikirlerine değer vermek.
Toplum Sorunlarına Karşı Duyarlı Olmak (Sosyal Sorumluluk): Toplumun sıkıntılarına ve sorunlarına karşı sosyal sorumluluk kapsamında projeler geliştirmek, bu projelerin hayata geçmesini sağlamak ve sorunlara karşı kalıcı çözümler üretilmesine destek vermek.
Müşteri Odaklı Olmak: Hem kendi çalışanlarımızın hem de bizden hizmet alan müşterilerimizin beklentilerine duyarlı olmak, kuruma ve kişiye özel kaliteli hizmetler sunmak.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri